PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36863
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Wrzucono już zdjęcia z planu na których widnieje cyrk i klaun więc co wy o tym myślicie ?
Tutaj macie link www.showtv. pl/-quot-gotham-quot-czy-zobaczymy-jokera-.html

ocenił(a) serial na 8
The_Joker_Mr_J

To nie ma nic wspólnego z Jokerem. W tym cyrku występowali Flying Graysons, rodzina Dicka Graysona czyli Nightwinga.

BluRay2012

Czyli jednak moje fantazje się spełniają ;P. Jakby jeszcze zamieszali w cyrk Haly'ego Trybunał Sów to byłbym w 7 niebie :).

ocenił(a) serial na 8
Wezum

Według twórców serialu Trybunał Sów, najszybciej może sie pojawić w 2 sezonie. To wcale nie znaczy, że nie może zostać wspomniany.

BluRay2012

Wydaje mi się, że zabójcy z odcinka Lovecraft mogą być zabójcami trybunału.

ocenił(a) serial na 8
Wezum

Nie sądzę, Court of Owls wysłałoby Talona.

BluRay2012

Tyle, że w serialu raczej nie pokazaliby gościa przebranego za sowe ;). Co jeśli Ci zabójcy to właśnie serialowa wersja Szponów? Poza tym Lovecraft, chwile przed śmiercią, gadał coś o ludziach, którzy naprawdę rządzą Gotham.

The_Joker_Mr_J

ten jakie fantazje :D

The_Joker_Mr_J

Jack Napier był GANGSTERM i to Batman go stworzył sam siebie nazwał Jokerem.

użytkownik usunięty
kadim_filmweb

Jack Napier to był tylko u Burtona ;)

ocenił(a) serial na 9
kadim_filmweb

Nie ma ściśle określonych zasad kim był Joker w przeszłości, w dodatku Gotham nie są połączone z uniwersum Burtona czy Nolana. To zupełnie inna wersja i losy bohaterów.

ocenił(a) serial na 9
The_Joker_Mr_J

Nygma będzie Jokerem!
http://media.comicbook.com/uploads1/2014/10/eddie-nygma-gotham-110805.jpg

ocenił(a) serial na 8
mary_lily

Prędzej człowiekiem zagadką.

shreder28

Naprawdę?

ocenił(a) serial na 10
logarine

Nie, na niby.

The_Joker_Mr_J

To mnie uspokoiłeś, bo juz się zacząłem obawiać.

ocenił(a) serial na 10
logarine

No widzisz. Miałeś szczęście, że byłam w pobliżu.

mary_lily

No gdzie Jokerem :)
Od pierwszego odcinka zadaje zagadki, więc oczywiście stanie się Riddlerem, czyli Człowiekiem Zagadką. Riddler nazywał się Edward Nashton vel Edward Nigma.

ocenił(a) serial na 10
The_Joker_Mr_J

Bruno Heller podczas rozmowy z TV Guide zapowiada, że jednak szybciej doczekamy się wprowadzenia postaci Jokera. "Mówiliśmy, że trochę będzie trzeba na to poczekać, ale to jest Ameryka - nikt tu nie lubi czekać. Delikatnie rozpoczniemy ten wątek, ale tylko tyle, nic więcej", powiedział Heller.
http://www.sho wtv.pl/producent-quot-gotham-quot-zapowiada-wprowadzenie-jokera.html

ocenił(a) serial na 9
The_Joker_Mr_J

Czytałem już wcześniej o tym, ot co będzie tylko pewnie lekka, mała aluzja, pewnie chodzi o tego Red Hooda. :P

ocenił(a) serial na 10
rusiano

Być może, ale takie smaczki są najlepsze ;)

ocenił(a) serial na 9
The_Joker_Mr_J

Nom, dla mnie już takie mały easter egg był z tym komikiem u Fish, zastanawiałem się czy to nie czasem on będzie kiedyś Jokerem hehe.

ocenił(a) serial na 10
rusiano

Dla mnie również ;)

The_Joker_Mr_J

Czy wy czytaliście kiedykolwiek komiksy z Batmanem ? . Joker nie może występować w tym serialu ponieważ w takiej postaci jak go znamy to on wówczas nie istniał !!!!!!! Jak Bruce był mały to Joker był zwykłym szarym frajerem proponuje przeczytać komiks Batman zabójczy żart tam jest mała część o przeszłości Jokera

ocenił(a) serial na 9
maksym12

Może i będzie występować. Wystarczy obejrzeć najnowszy Trailer następnego odcinka. Twórcy idą taką drogą. Mnie się podoba :D

yerodinek

A mi się nie podoba,co jest cechą charakterystyczną Jokera to to że nic nie wiemy o jego przeszłości.Są jakieś poszlaki odnośnie gangu Red Hooda ale nawet one nie muszą być prawdą.
A w serialu widać chcą tu wepchnąć małego rudego przyszłego Jokera który już jako dzieciak jest psycholem...nuda

ocenił(a) serial na 10
Adorianu

psycholem? Mi się wydaje, że małym żartownisiem .

The_Joker_Mr_J

No na teaserze widzimy złowrogą twarz i słyszymy złowrogi śmiech,gdzie ty widziałeś żartownisia ?

ocenił(a) serial na 9
maksym12

No, ale nigdzie nie jest sporządzone jakieś odgórne prawo, że X nie może, bo Y. Twórcy mają swoją wizję na świat przed gackiem i nikt im tego nie zabroni. To, że jest kilka zmian jak dla mnie na plus, ponieważ dzieje się coś nowego co być może będzie inspiracją do nowych komiksów, gier, filmów itd. Fish całkowicie nowa postać, wykreowana przez pisarzy i dla mnie bomba. Można jej nie lubić, ale jednak wnosi coś ciekawego być może kiedyś trafi do uniwersum tak jak np. Harley Quinn z Batman: TAS. Koleś, który "ponoć" ma być Jokerem wcale nim nie musi zostać, nic nie jest pewne, że to właśnie on.

ocenił(a) serial na 10
rusiano

Dokładnie może to być kolejny wątek, jak z komikiem bodajże w 2 czy 3 odcinku. Twórcy Gotham już o tym wspominali, że będą wplatać potencjalnych Jokerów.

The_Joker_Mr_J

DC dba o to aby ich uniwersum zgadzało się z komiksami !!!! tak aby filmy i seriale nie odbiegały od nich diametralnie więc to jest nie możliwe aby wprowadzić jokera jako jokera . Proponuje przeczytać komiks Batman Rok Zerowy opowiada on Jak powstał joker

ocenił(a) serial na 9
maksym12

Spokojnie gość, który niedługo ma się pojawić wcale nie będzie Jokerem jakiego większość widzów się spodziewa. Będzie to potencjalny kandydat i tyle.

The_Joker_Mr_J

http://news.moviefone.com/2015/02/10/first-look-the-joker-gotham/?cmpid=social_p ublicity_Gotham_20150212_40362346&adbid=995048633858460&adbpl=fb&adbpr=693029617 393698