PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36864
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

S01E19 Wrażenia

ocenił(a) serial na 10

Wg. mnie typowy średniak. Fajna scena ucieczki Fish. No i cobblepot planuje zabić maroniego :D będzie się działo. 7+/10 ode mnie

HELLBOOOY

Mi się bardzo podobało, kiedy sprawa z Ogrem okazała się zagrywką Loeba. Nawet jeśli sam odcinek nie był porywający, to niecierpliwie czekam jak się ten wątek rozwinie oraz co się stanie z Dollmakerem. Mam też nadzieję, że Reggie przeżył (pewnie nie żyje, ale to nadzieja umiera ostatnia). :)

HELLBOOOY

Odcinek 19 naprawdę średni, tyle czekania (ponad miesiąc) i dali takie coś. Od 8 odcinka akcja stoi w miejscu. Twórcy nie wiedzą co zrobić z niektórymi postaciami patrz Selena czy Pingwin (aktualnie grzeje ławę w barze i tyle). Cała ucieczka Fish strasznie naiwna, śledztwo Gordona nieciekawe no i jeszcze panicz Bruce masakra.

Moja ocena 3,5/6

ocenił(a) serial na 10
patryks83

W sumie racja, na początku fajnie się pingwina oglądało, bo wchodził na szczyt z niczego, no a teraz siedzi na dupie w barze.

HELLBOOOY

A tak naprawdę aktor który gra Pingwina to odkrycie tego sezonu.

ocenił(a) serial na 10
HELLBOOOY

Jedna sprawa mi nie pasowała. Od kiedy to Fish martwi się o innych?! Ściągają ją z serialu a ona przestaje być samolubną dzi.wką?

ocenił(a) serial na 6
The_Joker_Mr_J

dała słowo

ocenił(a) serial na 10
Arayen

Od kiedy ona dotrzymuje słowa?

ocenił(a) serial na 8
The_Joker_Mr_J

Fish już wcześniej martwiła się o Butcha, jej pomocnika/ochroniarza. Myślę, że wbrew pozorom potrafi przywiązać się do osoby, która jej pomaga itp.

HELLBOOOY

Bardzo dobry odcinek, przyjemnie się oglądało (nie wiem, czy to nie zasługa długiej przerwy od ostatniego odcinka, że tak mi się podobało..). Bullock dopiero od 10 minuty, Fiszu wreszcie na wolności, Pingwin już w tym sezonie ma zamiar obrabiać dona, a Gordon jest łatwowierny.. ale szykuje się ciekawy następny odcinek najwidoczniej. No i kapitalna scena na koniec z Gordonem i Loebem, wręcz 'epicka' (Gordon to Braveheart, mówię Wam xP).

ocenił(a) serial na 7
HELLBOOOY

Dla mnie spoko, tylko... dlaczego Bruce miał w dupie że Selina zabiła kolesia?

ocenił(a) serial na 8
TheGregmanPL_2

Nie miał w d..pie tylko zaskoczyło go, że Selina zrobiła to co on chciał, ale miał opory wewnętrzne.

ocenił(a) serial na 8
HELLBOOOY

Ja bym mu dał 8/10, dobre zawiązanie akcji na przyszłość, szczególnie wątek z seryjnym mordercą i na tym tle rozgrywka Gordona z Loebem jest ciekawa. Fish moim zdaniem zabrała grupę ludzi, którzy mogą jej się przydać w Gotham, na pewno nie brała ich z altruizmu.

ocenił(a) serial na 9
HELLBOOOY

Mi się podobało, ale do grona najlepszych odcinków tego bym nie zaliczyła. Ciekawy pomysł zagrywki Loeba, wątek z Ogre przypomina mi "50 twarzy Greya", tylko w ciekawszej wersji XD Bruce próbuje być twardy ale jak jarazie Selina odwala za niego to co trzeba (ciekawe czy Reggie przeżył, jak tak to może być ciekawie, może jakaś zemsta?), Pingwin na razie siedzi na barze ale już planuje co nieco... A Fish raczej gra taką dobrą, bo jakakolwiek dobroć do niej nie pasuje, najpierw wykorzystała kilku gości żeby uciec, a tą grupkę pewnie też wcześniej czy później wykorzysta.

Btw. Czy tylko ja licze na to że Baśka zginie w następnym odcinku? :D

CallMeKills

OMB, gdyby tak chodziło o Barbarę w wątku Ogra.. dobra myśl :D

ocenił(a) serial na 7
HELLBOOOY

Tak długo się czekało na ten odcinek :) Na plus:
+pozbycie Reggie (choć i tak pewnie zmartwychwstanie :D )
+wątek z Ogre
+zakończenie z Loeb'em
+zadanie dla Pingwina
Na minus:
-naiwna ucieczka Fish
Ogólnie 8/10

ocenił(a) serial na 9
HELLBOOOY

a ja powiem tylko tyle, że dupeczka Jima to mój ideał. Ależ bym chciał spotkać na swojej drodze taką kobietę... Piękna, wykształcona, inteligentna i taka seksownie zadziorna. Ale jednocześnie zakochana i oddana. Dlatego nadal jestem wolny hahaha. Pozdro dobry serial :D

ocenił(a) serial na 7
HELLBOOOY

dla mnie też średni, ucieczka z wyspy zbyt naiwna mogli być bardziej pomysłowi.