PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706905}

Gotham

2014 - 2019
7,6 37 tys. ocen
7,6 10 1 36864
4,6 18 krytyków
Gotham
powrót do forum serialu Gotham

Zastanawiam sie co bedzie po zakonczeniu serialu. Uwazacie ze powinien np powstac kolejny serial ktorego glowna postacia bylby wlasnie Jeremaiah aka Joker ? To byloby genialne ;)

ocenił(a) serial na 8
haoskaa

Wiem tylko, że będzie serial o Alfredzie w czasach młodości i początkach jego znajomości z Thomasem Waynem :P A czy coś innego to nie wiem.

ocenił(a) serial na 8
haoskaa

Szczerze dobrze że po 5 sezonach skończy się serial, bo nie będzie czegoś takiego jak z innymi serialami DC które są na siłę kontynuowane, ale smuci jednak fakt że serial z tyloma ciekawymi postaciami o tak po prostu się skończy, chciałbym żeby na tych dobrych podwalinach powstał serial który będzie kontynuował to co widzieliśmy w serialu tylko już w innej formie, np: gdyby pokazali nam gacka po latach jak to było w "Batman DCU: Mroczny rycerz - Powrót" starego, zmęczonego z kompletnie zmienionym Gotham.

haoskaa

Jeremiah z sezonu czwartego z charakterem człowieka który wypił za dużo naparu z kozłka lekarskiego - zdecydowanie nie, Jeremiah którego szykują nam na sezon 5 - zobaczymy bo widać po trailerach że zaczynają lęgnąć mu się kanarki w głowie. Chętnie obejrzałem coś w stylu "Kronki Jerome"...