Wiadomo, że jesienią będzie miała miejsce emisja nowych odcinków na Polsacie, ale w ramówce na wrzesień nie uwzględniono DH, więc widzowie Polsatu zobaczą je pewnie w późniejszych miesiącach jesieni. No chyba, że się coś zmieni... ;)
To tak w kwestii informacyjnej, pzdr.
W dzisiejszym "Tele Tygodniu" została potwierdzona ta informacja - "Gotowe na wszystko" od października :( Nie ma niestety podanej dokładnej daty... A tak w ogóle to myślę, że będą emitowane dopiero od października dlatego, że sezon czwarty jest krótszy...
Pozdrawiam!!!
Fajnie jakby powtórzyli 3 serię. Mam pytanie: Czy warto oglądać 4 serię jeśli widziałam 2 odcinki (1 i 2) z 3 serii (+ większość odc 1 i 2 serii) Napiszcie jak uważacie. MoŻe mam poczekać aż będą powtarzać gotowe tak jak chirurgów od pon do piątku po południu? Mam nadzieję że będą
Witam!!!
Najlepiej jakbyś oglądnęła wszystkie sezony, ale nie stoi nic na przeszkodzie żeby oglądać czwarty sezon bez zobaczenia całości sezonu trzeciego. Zachęcam jednak do obejrzenia wszystkich sezonów, bo wszystkie są rewelacyjne!!! Teraz są duże możliwości :) Jeżeli nie najpopularniejszy internet to chociażby wypożyczalnie dvd (np. w Beverly Hills są wszystkie 3 sezony) lub kablowe telewizje (np. Fox Life teraz powtarza drugi sezon)...
Pozdrawiam!!!
Do wypożyczalni nie chce mi się zapisywać, z neta nie chce mi sie ściągać, jeśli chodzi o oglądanie w internecie to kiepska wersja, foxlife miałam ale już nie mam :( więc chciałabym w telewizji. Zobaczę co jeszcze zrobię :D
Znajdź w sobie trochę zapału i użyj internetu, bo na polsat bym nie liczył, że powtórzy jeszcze poprzednie sezony "Gotowych na wszystko"... Wszystkie są świetne i każdy odcinek jest wyjątkowy, więc jeśli oglądałaś wybiórczo to dużo straciłaś...
Pozdrawiam!!!
Chirurgów powtórzył 2 serię w 2 miesiące i może Gotowe powtórzy. Wiem że to świetny serial ale oglądam tyle seriali że nie mam czasu na Gotowe, chyba że bedą w tv o jakiejś pasującej mi godzinie.
Chirurgów powtarzali bo nie mieli co puścić i to były 3 sezony...a Gotowych raczej nie powtarzają i nie powtórzą. :(
Na pewno bedzie od pazdziernika, a nie od wrzesnia?
Mam pytanie: na wikipedii ukazala sie unformacja, że Gotowe puszczą dopiero w listopadzie 2009 r!!!!! Czy to jakas pomylka, czy serio to potwierdzona wiadomosc, wie ktos???
Ktoś wpisując to pomylił poprostu cyferki z "2008" na "2009". Przecież są zapowiedzi w telewizji polsat - (nieuchwytne) promo. Spoko loko.
mam nadzieje, ze to nie jest potwierdzona informacja, bo listopad... i pewnie jeszcze po jednym odcinku bedzie