PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Ja juz nie moge sie doczekac 3 sezonu na Polsacie xD

ocenił(a) serial na 10
Blair

Ja też!!! Mam nadzieję że to będzie rzeczywiście od 23 września!! Hihi!!

ocenił(a) serial na 10
Monika_2000

Super,fajnie że polecą(tak jak mówicie od 23 wrze.) wczoraj oglądałem 2 odc na Polsacie i odkryłem że nie widziałem tego 2 :/ ;P...szkoda że powtarzali tą 2 serie mogli zaraz trzecią puścić...no ale już wytrzymaliśmy rok to teraz już coraz bliżej do tego 23-go września :D <jupi> :P

ocenił(a) serial na 10
kotek658

Chociaż juz obejrzałam całą trzecią serię to też z przyjemnością zobacze ja jeszcze raz w telewizji.Fajnie że w końcu ja puszczą,tylko pora mi się nie podoba.

anitab_22

A o której ma być emitowany serial??

ocenił(a) serial na 10
zic84

Będą po dwa odcinki i będą zaczynać się o 22.00, trochę nie za ciekawa pora.

effa5

W sumie taka sama jak do tej pory, fakt, mógłby być godzinkę wcześniej, ale dobrze, że w ogóle będzie.

kotek658

dobrze że powtarzają bo wcześniej nie miałam okazji zobaczyć a teraz to nadrabiam z wielką satysfakcją i czekam na dalsze odcinki

Kami122

Serial bedzie leciec w czwartki o 20 .. tak gdzies wyczytalam

ocenił(a) serial na 10
Blair

nie wyczytalem ze 22 niedziela nie ejst tot ak straszna pora jesli ale tu sie ciagle zmienia cos

Blair

JESZCZE OSIEM DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJE, ZE PRZENIOSą SERIAL NA SOBOTę O 22:00 BO WTEDY SIE BEZ PROBLEMóW WYśPIę!!!!

michu1945

oj tylko nie to, niedziela to najlepszy termin, cały tydzień czekam na niedzielę właśnie dla tego serialu

ocenił(a) serial na 10
Kami122

Michu nie licz ze serial beddzie w sobote

kinoman85

TAK WIEM. Ten poje(...)a stacja, zanim dała powtórki to trzeba było wysłać tysiące listów i maili by łaskawie to wprowadziła. Ale marzenia zawsze warto mieć...

Blair

Mi to obojętne o której puszczą :P i tak będę oglądał :D

Good_Enough

Gotowe na Wszystko beda o 22 w niedziele ;/