Super,fajnie że polecą(tak jak mówicie od 23 wrze.) wczoraj oglądałem 2 odc na Polsacie i odkryłem że nie widziałem tego 2 :/ ;P...szkoda że powtarzali tą 2 serie mogli zaraz trzecią puścić...no ale już wytrzymaliśmy rok to teraz już coraz bliżej do tego 23-go września :D <jupi> :P
Chociaż juz obejrzałam całą trzecią serię to też z przyjemnością zobacze ja jeszcze raz w telewizji.Fajnie że w końcu ja puszczą,tylko pora mi się nie podoba.
W sumie taka sama jak do tej pory, fakt, mógłby być godzinkę wcześniej, ale dobrze, że w ogóle będzie.
dobrze że powtarzają bo wcześniej nie miałam okazji zobaczyć a teraz to nadrabiam z wielką satysfakcją i czekam na dalsze odcinki
nie wyczytalem ze 22 niedziela nie ejst tot ak straszna pora jesli ale tu sie ciagle zmienia cos
JESZCZE OSIEM DNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
MAM NADZIEJE, ZE PRZENIOSą SERIAL NA SOBOTę O 22:00 BO WTEDY SIE BEZ PROBLEMóW WYśPIę!!!!
oj tylko nie to, niedziela to najlepszy termin, cały tydzień czekam na niedzielę właśnie dla tego serialu
TAK WIEM. Ten poje(...)a stacja, zanim dała powtórki to trzeba było wysłać tysiące listów i maili by łaskawie to wprowadziła. Ale marzenia zawsze warto mieć...