PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

To już dziś w tv Polsat będzie nam dane zobaczyć ostatni odcinek z Nicolette Sheridan . Wielka Szkoda gdyż lubiłem te jej wszystkie intrygi i podstępne sztuczki . Mimo wszystko Marc Cherry pożegnał się z Sheridan po przyjacielsku i sprawił że łezka w oku się kręci .
A jak jest wasza ulubiona scene z Edie w serialu Desperate Housewives ?

1) Mój faworyt - Pokaz Mody , Susan wbiegająca na scenę i komenatrz Eddie - Nigdy nie wyglądała lepiej . No i jeszcze Tom zapowiadający jej wejście - Sukienka nadająca się na niedzielną Herbatkę ;-)

2) Eddie obrzucająca Susan prochami zmarłej Marty .

3) Tornado na Wisteria Lane . Eddie kontra Gabrielle .

To takie moje trzy najlepsze sceny , a jakie są wasze typy ?

Alexanderrr

"Edie", nie "Eddie"!

Z resztą się zgadzam. Podobała mi się scena, gdy Edie się wkurzyła i po prostu spaliła dom Susan.

ocenił(a) serial na 9
Alexanderrr

Hej, ale informuj, ze to spoiler bo ci ktorzy jeszcze nie widzieli tego odcnka moga miec nadzieje, ze Edie przezyje;)

ocenił(a) serial na 10
klaudia90210

To nie był ostatni odcinek z Nicolette Sheridan w roli Edie...

SPOILER!!!!!

Edie pojawiła się także w I części finału 5 sezonu - w odcinku 5x23 "It's Only In Your Head" jako halucynacja Dave'a...i niewykluczone jest, że w kolejnych seriach, chociażby gościnnie pojawi się w serialu...:)

ocenił(a) serial na 10
Arno

a w którym odcinku Eddie zmarła?

za króóótkiii

Alexanderrr

W ogóle, to najlepiej wyglądała w 5 sezonie. Gładka skóra, blask bijący od niej. Wiem, że w serialu miała 48 lat, ale wyglądała na 40.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

skrash, dziękuję za poparcie i w ogóle wyrozmiałośc. ;) jednak są ludzie wartościowi na tym forum.
a co do ciebie michu1945, to za bardzo się rządzisz tym forum. ;] będe sobie pisac co tylko zechcę, jest wolnośc słowa, a akurat twoje zdanie w tej kwestii, jak i w każdej innej mnie wali.
pozdrawiam. ;]

michu1945

Mnie wali, że ciebie wali, że walisz moje walące zdanie.

Podaj proszę przykłady mego rządzenia (to nie jest pytanie prowokujące do bójki słownej)?

Alexanderrr

jestem facetem, więc chyba nikogo nie zdziwi jeżeli napiszę, że Edie była moją ulubioną postacią w całym serialu ;)
szkoda, że już jej nie ma :/
krótko mówiąc: była zarąbista!! ;D
w 5-tym sezonie jakaś za grzeczna była :)

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

W 5-tym sezonie Edie postanowiła się ustatkować z Dave'm także nie dziwi mnie fakt że postanowiła odrobinę przychamować . Ale pozostała sobą nadal np . w docinkach z Susane ;-)

Moim zdaniem najlepszą kreację stworzyła w sezonie 1 i chwała Marcowi za pokaz mody . Hallelujah !

ocenił(a) serial na 10
Alexanderrr

a mnie wali, że ty to walisz, i w ogóle walisz mnie cały ty, także no. XD

"Jeśli post jest za krótki to używaj SPACJI!!!"

przykładowo to. i co, łyso ci? -.-

ocenił(a) serial na 8
ladyyS

No tak, ale "jak" zginela, niestety nie zapalalem sie na powtorki i nie
wiem... wiec bylbym wdzieczny jesli by mogl ktos ukratkiem napisac :)

ocenił(a) serial na 10
DSE

http://www.gotowenawszystko.polsat.pl/Odcinki_,2621,Sezon_5_Odcinek_19,1784/inde x.html

ocenił(a) serial na 9
DSE

po kłótni z Davem(dowiedziala sie, ze w wypadku Susan i Mike'a zginela zona i corka Dave'a, Dave'a zaczal dusic Edie) Edie wybiegla z domu i wsiadla do samochodu, na drodze pojawil sie Orson, ktory uciekal w kominiarce po probie kradzierzy u jednej z sasiadek. Edie spanikowala i szybko skrecila probujac go ominac. Wtedy uderzyla w słup a kabel pod napieciem zawisl przy drzwiach, kiedy Edie wyszla z samochodu zostala porazona pradem. Na miejsce wypadku zleciala sie cala ulica. Edie byla przytomna lecz po chwili zmarla.