PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117755
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

?

ocenił(a) serial na 9

Czy mógłby mi ktoś doradzić który sezon od 4 wzwyż najbardziej warto obejrzeć?

ocenił(a) serial na 10
chiquita_4

4 i 6. 5 i 7 też mi się podobały, ale te co dałam są według mnie lepsze.

ocenił(a) serial na 10
BeautyAndStupid

W sumie obejrzyj wszystkie ;p

chiquita_4

Jeśli chcesz tajemnicy ciągnącej się przez cały sezon to obejrzyj sezon 6. Sezony 5 i 7 tego nie mają, bo o ile w sezonie 5 tajemnica ciągnie się do odcinka 5x08, najpóźniej do 5x12 to w sezonie siódmym nie ma jej wcale bo o Paulu wszystko wiemy.

W sumie obejrzyj wszystkie ;p

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Popieram xD wszystkie się świetnie ogląda :D oczywiście z mojego punktu widzenia .

chiquita_4

polecam sezon 4 i 6 :)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

6 jest najzabawniejszy - ale i tak polecam obejrzeć WSZYSTKIE:)

dominika_listy1

chyba tylko dzięki Kath 6 jest najzabawniejszy. Robin też wiele wnosi w tym sezonie. niestety to tylko ich kilka odcinków 'ciugeder' ;P ale moim zdaniem 6 sezon należał do Dany Delany. pokazała co potrafi. :D

SatineNic

Moim zdaniem własnie w 6 sezonie ja "zabili" straszna była. Tylko momentami śmieszna. Wyskok z Robin meganiaciągany. Do Katherine należał 4 sezon.

ocenił(a) serial na 9
paula_kaprys

Ja oglądałam chyba do 3. sezonu i bardzo mnie wciągnęło, dalej jednak nie było okazji oglądać. Później słyszałam tylko, że w którymś sezonie akcja dzieje się 10 lat później, czy to było tylko epizodyczne, czy to w ogóle plotka?

ocenił(a) serial na 9
chiquita_4

nie 10 lat później tylko 5 xD taki mały przeskok, ale mi sie to bardzo podobało xD dużo osób się zmieniło i dorosło xD
przeskok jest miedzy 4 a 5 sezonem ;)

dominika_listy1

najbardziej polecam 4, ale 6 jest najzabawniejszy. i Robin... słodziutka. sama bym ją przeleciała. ;) w 5 tajemnica była tak durna, że żal. 7 był ok, ale jednak czegoś zabrakło.

agentka_FBI

Idei tajemnicy.