Tyle się działo w tym odc, że możemy być spokojni co do 3 serii - na 100% już ją kręcą:-)
Wielbię Bree, jest niesamowita - sama się zglosiła do psychiatryka! ale po takich jazdach z dziećmi, a teraz po wywaleniu Andrew i ucieczce Danielle to się nie dziwię,
a już za tydzień dwugodzinne zakończenie drugiego sezonu - to będzie prawdziwa uczta!!
no z tym szczęściem u Solisów, to raczej nie za bardzo...nie zdradzę Ci szczegółów, ale mała podstępna chinka knuje swój niecny plan...
Edie zrobili niesamowicie w tym "fat costume" - wygląda jak swoja siostra bliźniaczka po wielu wizytach w Mcdonalds:-) - charakteryzacja lepsza niż Curtney Cox - Arquette w "friends" jako Fat Monica:-)!
pozdr
Czyli odcinek 22 jest końcem drugiego sezonu, tak?
Ale słyszałem, że będą jeszcze 2 odcinki opowiadające o tym jak bohaterki się poznały. Niemniej jednak nie będzie to miało żadnego związku z fabułą i odcinek 22 jest ostatnim?
Proszę o odpowiedź bo się tym tak dogłębnie nie interesuję, a chciałbym wiedziec.
zakończeniem sezonu (finałem sezonu) jest odcinek 23, który będzie trwać 2 godziny. zostanie on wyemitowany na ABC już dziś czyli jutro z rana będzie do ściągnięcia.
a co do kręcenia 3. serii to jeszcze nie zaczęli. nowe sezony seriali zaczyna się kręcić w USA w lipcu.
Z tego co ja wiem, to 3 sezon jets jzu w trakcie krecenia, moze pomylilo Ci sie z emisja serialu, bo ta rzecyziwscie ma byc najpozniej w lipcu, w koncu musza zrobic jakas przewage odcinkowa, zeby mogli spokojnie je emitowac.
Nie, nie pomyliło mi się. Oficjalna decyzja o przedłużeniu Desperate Housewives na trzeci sezon zapdła dopiero w ostatni wtorek. Zaczną go kręcić w czerwcu lub lipcu. A emisja zacznie się na ABC na przełomie września i października. W wakacje nikt nie pokazuje premierowych odcinków takich seriali. Sezon zaczyna się na jesieni i wtedy wystartuje trzecia seria DH.
Tyle, ze kontrakty i pomysl sa juz od dawna przedluzane i decyzja nie zapadla we wtorek tu na pewno sie mylisz.
To chyba mało wiesz, więc przestań wprowadzać ludzi w błąd. Zdjęcia do 3 sezonu ruszają w czerwcu lub lipcu. A emisja tego sezonu rozpoczyna się na ABC we wrześniu.
najważniejsze, że ciąg dalszy nastąpi,
w lipcu na pewno nie zaczną puszczać nowej serii, bo to by było zabójstwo dla serialu - najlepszy przykład: "the comeback" z Lisa Kudrow - genialny i inteligentny, ale emisja w lato 2005 spowodowała, że zakończyło się na jednej serii,
bo The Comeback leciał na kodowanym Showtime albo HBO (nie pamietam), a kanały płatne przede wszystkim wlaśnie w lato emitują premiery (patrz The 4400 na USA Network). natomiast DH leci na ABC, kanale ogólnodostępnym z nadajników naziemnych, a regułą stacji tego typu jest to że serial rozciąga się na cały sezon który trwa od września do maja i nikt w lato nie puszcza nowych odcinków takich hitów, tylko powtórki lub zapchajdziury które nie miały szansy sprawdzić się w sezonie.
Czytałem gdzieś jakiś wywiad z Teri Hatcher(Susan),opowiadała o czymś "[...] to się zdarzyło jak wracałam z planu ostatniego odcinka trzeciego sezonu[...].Czyli że trzeci sezon jest juz nakręcony,co byłoby całkiem logiczne,ponieważ nagrania głosu aktorki grającej Mary Alice troche zajmą(oczywiście nie miesiące,ale napewno kilka dni),dodatkowo obróka wszystkich scen(bo jak wiadomo nie sa kręcone tylko te sceny,które my oglądamy,wiele jest jeszcze wyrzucanych),potem znów jakies materiały promocyjne...wszystko trzyma sie kupy...No chyba że Teri mówiąc że wracała z planu ostatniego odcinka,miała na myśli że nakręcili ostatni odcinek,ale nie nakręcili jeszcze wszystkich...miejmy nadzieję że pierwsza wersja okaże się prawdą...