Kocham ten serial!!! Jak już zacznę oglądać nigdy nie mogę się oderwać i na dodatek śmieję się przy nim do łez... Bardzo wciągający i śmieszny ;)
Ja również się zgadzam :)
Zawsze jak zaczynam oglądać to wprost nie mogę przestać... Niesamowicie wciąga:) albo smieję się do rozpuku, albo się wzruszam. Coś wspaniałego:)
też się zgadzam i to w pełni ale dziewczyno bez takiej podniety bo rogazmu w końcu dostaniesz można cos kochać swobodniej, lżej... żałosna jesteś
To, że Ty nie czujesz żadnej pasji związanej z pewną rzeczą nie znaczy, że ktoś inny jej nie czuje. I wcale nie uważam, żeby coś takiego było żałosne. Odważę się stwierdzić, że nie rozumiejąc tego jesteś ograniczony.
Nie no dzięki za komplement osobo, której posta pierwszy raz czytam. Czuję pasję do tego serialu-właśnie PASJE a nie horą podnietę.
Podnietę to chyba czujesz wtedy, gdy ktoś wyrazi swoje bardzo przychylne zdanie i fascynację jakąś rzeczą ;p przecież forum od tego jest, nie?
DH napisał:
"też się zgadzam i to w pełni ale dziewczyno bez takiej podniety bo rogazmu w końcu dostaniesz można cos kochać swobodniej, lżej... żałosna jesteś"
TO było dopiero żałosne! ... Można coś kochać swobodniej, lżej - wtf?
Mamusie kochasz swobodniej, tatusia lżej, dziewczyne czy tam chłopaka z umiarem. Nie no. Dobry jesteś : )
Kiedy trzeba, to i z gówna bat ukręcisz ; )
A tak poważnie, to poprostu też lubię ten serial i też często śmieje się przy nim do łez. Nie ma podstaw żeby nazywać dziewczyne żałosną :) Wejdz na forum Depp'a - tam są dopiero żałosne postacie.