Chciałbym, żeby było to miejsce na wymianę opinii na temat 4 sezonu. Na zachętę pierwszy materiał promocyjny 4 serii, z którego ewidentnie wynika, że Katherine Mitchell NIE jest siostrą Bree Hodge. Będzie się działo :))))
http://pl.youtube.com/watch?v=XUVI5GfF-i4
Hmm... na pewno ewidentnie??? Moim zdaniem niekoniecznie!!! Spojrzenie Bree na Katherine jest co najmniej dwuznaczne ("nie znam jej, a jest do mnie podobna" lub "moja starsza siostra, której nie chciałam więcej oglądać wraca"), nieprawdaż??? Bree jest mistrzynią w ukrywaniu szczegółów ze swojego życia, wiec ukrywanie faktu, że to jej siostra jest prawdopodobne... tym bardziej, że obie mają mieć takie same obsesje!!! Zobaczymy...
Pozdrawiam!!!
To na pewno nie jest jej siostra bo cała a biografia jest oparta na biografii Bree
No dobra, ale nie mów, że Katherine też ma jakiś interes w ukrywaniu tego pokrewieństwa. Uważam, że ten materiał jest niepodważalnym dowodem, że rzekoma siostrzana relacja Bree-Katherine była spoilerem bazującym na ich podobieństwu. Ich rywalizacja może być ekscytująca. Pray, jestem w szoku, że mnie poparłeś, ale dzięki :)
Ok!!! Ale nie ma 100 % pewności, dowiemy się i tak dopiero 30 września...
Pozdrawiam!!!
No poparłem cię bo na forum fanów Desperate też jest napisane że ona nie jest siostrą Bree zresztą ta biografia zwikipedii-ona nie wygląda na 47 lat
Ja po prostu chciałbym, aby Katherine była siostrą Bree, ponieważ (jak już wielokrotnie wspominałem) wszystko co dzieje się dookoła Bree najbardziej mnie ciekawi!!! Ale wszystko wskazuje na to, że nawet jeśli nie okaże się jej siostrą to i tak jej wątek powiąże się z Bree, bo mają mieć takie same obsesje!!! Ich rywalizacja na pewno będzie bardzo ciekawa i zacięta...
Pozdrawiam!!!
Witam Koziorożcu3.
Mam pytanie. Na podstawie jakich dowodów, sądzicie, że Katherie, nie jest siostrą Bree. Bo ja uważam, opierając się tylko na filmie, że to jest poważny błąd:
* nie ma tam nagranego głosu, jak przy "taśmach Beger",
* zagłusza go piosenka, zresztą bardzo melodyjna i taneczna, tego młodego Afro - Amerykanina,
* Katherine, mogła coś równie dobrze powiedzieć (dla nas coś śmiesznego) - to mogło spowodować takie spojrzenie u Bree oraz (jak widzimy później) zakłopotanie u Gabrielle
* i zobacznie spojrzenie Susan na córkę Katherine - Dylan. Odnoszę wrażenie, że było to spojrzenie w stylu "jak ona wyrosła od kiedy ją ostatnio widziałam".
* oraz - można by jeszcze odczytać z ruchu warg co Katherne mówi do Bree, ale niestety ten moment nie został pokazany.
To jeszcze raz ja.
A zauważyliście na początku filmiku: Katherine wysiada, zdejmuje okulary i wrzeszczy coś w kierunku do desperatek. Nie zastanowiło was, że może wita sie serdecznie ze swoją siostrzyczką - Bree...
Oczywiście dopuszczam myśl, że to nie jest jej siostra, ale jakby się tak zastanowić, ile bałaganu będzie/było w sezonie 3 z mężem Bree - Orsonem, to nieźle by było gdyby Katherine okazała się siostrą Bree.
A tymczasem kolejny materiał ze scenami z 4 sezonu w ostatniej części. Myślę, że scena, w której uczestniczy tu Bree, może się szybko stać kultową: http://www.youtube.com/watch?v=4aCOsHMFN64
no nareszcie coś nowego!
tylko ja chce pełną zapowiedz 4 sezonu.
i zdjęcia promujące nowy sezon!
scena z Bree zapowiada się świetnie.
Przekrzywiona peruka Lynette, Carlos wychodzący spod sukni Gaby, Susan u ginekologa i w końcu Bree z widelcem go grilla w sztucznym brzuchu :):):):):) Zapowiada się śmiesznie i baaaaaaaaaaaaaaardzo ciekawie!!!
Pozdrawiam!!!
A oto garść zdjęć z 4 serii i nie tylko:
http://www.abcmedianet.com/web/display/display_main.aspx?global_id=001653&leftco l=links
Na stronie ABC w podstronie DH znajdują się wywiady z odtwórcami ról nowych bohaterów: Daną Delany, Lyndsy Fonsecą i Nathanem Fillonem. Wywierają oni bardzo pozytywne wrażenie, a z wywiadów dowiadujemy się, oprócz poza typowymi dla wywiadów wprowadzających postać pytań, że nowi sąsiedzi noszą nazwisko MAYFAIR, a nie Mitchell. Moim zdaniem Mitchell bardziej pasowało, tak jak dla Iana lepsze było Kavanaugh niż Hainsworth. No ale jest ok.
dzisiaj wieczorem ABC pokaże całość :)
a reżyserem nie jest byle kto, bo fotograf David LaChapelle (m.in teledyski Britney Spears - "Everytime"; Christina Aguilera - "Dirrty")
http://youtube.com/watch?v=xAAfJpxtw80
To najdłuższa wersja promo jaką znalazłem (link z angielskiej wikipedii)!!!
I co do Katherine Myfaire - to NIE BęDZIE SIOSTRA BREE!!! Trochę szkoda, ale już się z tym pogodziłem, ważne, że będą rywalizować :)
Pozdrawiam!!!
Mi też się podoba, choć trochę jestem rozczarowany, że z tego samochodu nikt nie wysiada. Liczyłem na Katherine. Jak wiadomo z poprzednich materiałów promocyjnych ("Juicy" i "You really got me now") to, co w materiale promocyjnym dzieje się z bohaterkami to zapowiedź tego, co je czeka przez najbliższe odcinki (przynajmniej kilka) lub odwołanie do niedalekiej przeszłości. A więc:
1. Edie - logiczne odwołanie do finału 3 serii; fakt, że na końcu jest wraz z innymi bohaterkami sprawia, że raczej na pewno nie umrze
2. Bree - ciąg dalszy mistyfikacji mającej na celu "adopcję" dziecka Danielle
3. Susan - chyba bujne życie erotyczne z Mikiem
4. Lynette - ukrywanie choroby
5. Gabrielle - zachłyśnięcie bogactwem (?)
Jakie macie pomysły?
Ja tam wolalem poprzednie 'materialy promocyjne' - Juicy i Dirty Laundry. Piosenka tez mi nie pasuje... jakies to wszystkie nie w stylu Desperate Housewives...
Moim zdaniem - najlepsze promo do tej pory. Poprzednie dwa były niesamowite, ale to je przebija. Jak ktoś napisał wyżej - mroczne i klimatyczne. świetna muzyka i zdjęcia. Fakt, czekałem na to, kto wysiądzie z samochodu, ale w tym tkwi tajemnica sezonu, a tym samym chwyt marketingowy - żeby zobaczyć, trzeba obejrzeć. ;)
A o Desperatkach? Kolejno:
1. Edie - Ciekaw jestem, jak scenarzyści rozwiązali jej samobójstwo, bowiem w finałowym odcinku trzeciego sezonu już wisiała, więc? Mam nadzieję, że będzie logicznie. I cieszę się, że jednak przeżyje.
2. Bree - Wygląda cudownie! ;) Wątek z mistyfikacją może być ciekawy i może zaowocować niezłymi scenami, jak ta z widelcem z innego filmiki.
3. Susan - Sielanka u boku Mike'a - nic innego mi do głowy nie przychodzi.
4. Lynette - Będzie zapewne ciekawie (i smutno) w związku z chorobą. Wg mnie najlepiej zapowiadający się wątek 4 sezonu.
5. Gabrielle - Rozerwanie naszyjnika symbolizuje pewnie kłótnie i odrzucenie Victora (zapewne tylko jego - nie jego pieniędzy ;)
Podsumowując - odliczam dni. :)
tak, to promo jest najlepiej zrobione, zresztą reżeyserem był nie byle
kto. samochód to nowi sąsiedzi, którzy wprowadzą swoje mroczne tajemnice i przed którymi desperatki będą ukrywać swoje. świetna scena z Bree, która boi się, że jej sekret z dzieckiem sie wyda, Lynnett szybko zdejmuje perukę, może oznaczać to, że nie chce by ktoś dowiedział sie o jej chorobie, albo, że ją przezwycięży. Susan praktycznie nic nie robi, zresztą jej wątek od 1 sezonu sie nie zmienił. może to, że jest sama w łóżku oznacza, że będzie zaniedbywana, więc czeka na Majka, dlatego jak widzi światła samochodu to się podnosi. Gaby mimo początkowego zachwytu bogactwem, odrzuca je... i wybiera miłość (?) a z Edie to po prostu świetna scena, którą doskonale znamy! desperatki są strasznie sexowne i wyglądają pięknie ;D już nie mogę się doczekać!
jak zawsze DH mają najlepsze promo z wszystkich seriali.
Tak też sobie myślę odnośnie tego materiału, że może z auta nikt nie wysiadł, bo dla każdej z nich to auto "przywozi inną osobę" - dla Lynette Stellę, dla Edie - jej siostrę (?), dla Gaby - rodzinę Victora, dla Susan - brata Mike'a (?), dla Bree - wnuka (!) uznanego za syna.
bardzo mi się podoba...utwór lopez jest świetny!!! już nie moge się doczkeac tego sezonu :)
EDIE - zostanie ocalona. Mam nadzieję, że twórcy wymyślą coś takiego: "Chciałam się powiesić ale mój szal nie wytrzymał i pękł. Nastepną rzecz jaką pamiętam to to, że obudziłam się na ziemi z bolącym tyłkiem od upadku".
BREE - ukrywanie ciąży Danielle a jej późniejsze przerażenie widoczne po twarzy: sekret został odkryty.
SUSAN - Mimo małżeństwa jej życie z Mike'm nie układa się dobrze bo jest w łóżku sama.
LYNETE - zerwanie peruki z głowy to zwycięstwo nad chorobą (i może to, że ludzie się o tej chorobie dowiedzieli).
GABRIELLE - rozpad małżeństwa Gabrielle z Victorem Lang'iem. Gabrielle sama mówiła, że ktoś umrze w odcinku szóstym lub siódmym sezonu 4. Prawdopodobnie chodzi właśnie o Victora. Aha i Gabi sie z nim nie rozwiedzie - Victor umrze gdy jeszcze będą małżeństwem, a wiec Gabi będzie wdową.
Właściwie się zastanawiam, dlaczego Lynette ukrywa swoją chorobę - przecież to nic wstydliwego! Wcale się nie zdziwię, jeśli sekret córki ujawni Stella Lindquist.
Podoba mi się ta Katherine!!! Teraz ewidentnie wynika, że Dylan nie będzie pamiętać Julie, co świadczy, że może nie jest tą samą Dylan sprzed 12 lat!!! Ta tajemnica będzie wciągająca!!! Pozdrawiam!!!
Zgadzam się, Katherine już teraz zapowiada się na bardzo dobry nabytek dla serialu. Uważam, że jeśli wszystko pójdzie tak, jak się zapowiada, to Dana Delany będzie z sukcesami pretendować do różnych nagród telewizyjnych.
Natomiast 3 odcinek czwartego sezonu będzie zatytułowany "The Game"!!!
Pozdrawiam!!!
Podobno Edie ma znaleźć pani McCluskey, a Katherine ma mieć starcie z gejowską parą, która zamieszka w domu po Almie. Czekamy!
To Karen McCluskey sie gdzieś zgubiła???
Chodzi o jej męża Gilberta i to nie Edie go znajdzie, a jeżeli chodzi o to drugie to zamiast Katherine podstawcie Susan. Tak ja czytałem.
Fakt, heheh... Chodziło mi o to, że Edie ma zostać znaleziona przez panią McCluskey. Jeśli chodzi o drugą część mojego zdania, to wiem, że miała być Susan, ale gdzieś wyczytałem, że ci nowi sąsiedzi będą mieć jakąś scysję z Katherine w 6 odcinku 4 serii, którego motywem przewodnim ma być Halloween.
Acha! Czyli Edie, która będzie wisieć na swym szalu, będzie znaleziona przez Karen McCluskey? A tak to rozumiem...
Nowy fragment odcinka 4x01, dotyczy on Carlosa, Gaby i Victora :)
http://pl.youtube.com/watch?v=vil7otghcak&mode=related&search=
Już dziś początek sezonu! Tymczasem małe spoilery:
SPOILER
W 4x05 ma wrócić znana z 2 serii Phyllis Van De Kamp, jednak ponownie będzie to występ gościnny. Odcinek 4x06 to odcinek poświęcony Halloween. W 4x07 Lynette odwiedzi siostra, którą zagra Sarah Paulson.