PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

5 lat pozniej...

ocenił(a) serial na 9

nie wydaje wam się, że to jest cos w stylu "coby było gdyby"..? i jednoczesne zrobienie niezłego zamieszania wokól nasyępnej serii?

użytkownik usunięty
leffy

Nie

leffy

Ja mówie odrazu. Mam zaufanie do scenarzystów. 1 sezon był na celujący, 2 już na dostateczny, 3 na dostateczny, 4 już na dobry wiec mam nadzieję, że sezon 5 będzie na bardzo dobry. A z tym "Five Years Later" to sezon pozostanie w 2013 roku ale bedą tylko retrospekcje. Ale no to jest tylko moje prywatne zdanie. Mam nadzieję, że Marc Cherry i reszta mnie zaskoczą.

michu1945

To zakończenie to wielka chała i kicha - w ogóle mi się nie podobało!!!

max_c

beznadziejne zakonczenie:/ wiem ze taki byl cel, ale to wkurzajace ze wszyscy sie beda tylko zastanawiac "ale jak to?!" kiepsciutko:(

ocenił(a) serial na 8
Loolly

mi sie podobalo,szczegilnie motyw z Susan

agaes9

mi tak samo--> normalnie mi nogi podcięło jak zobaczyłam że susan nie jest z mike'em SZOK

leffy

jestem tego bardzo ciekawa i otwarta na wszelkie zmiany.

użytkownik usunięty
RachelLRay

Moim zdaniem nowy mąż (konkubent?) Susan powinien zdecydowanie być czarnym charakterem! To byłoby o wiele ciekawsze niż gdyby był pantoflarzem albo kimś takim.

użytkownik usunięty
leffy

Też nie byłam z tego specjalnie zadowolona... :(
Mówiąc szczerze - rozczarowałam się... Ale mam nadzieję, że scenarzyści wiedzą co robią...

użytkownik usunięty
leffy

Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o DH:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych

www.serialeforever.fora.pl