PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117733
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Uwielbiam ten serial od samego początku, nadal lubię ale trochę mniej.
Za dużo wspomniej o których widz nie miał pojęcia wcześniej (są to wspomnienia nie tylko gdy ich jeszcze nie znaliśmy tj przed pierwszym sezonem i z tych pięciu lat przerwy, w wiekszośc tych wspomnień jest z minonych sezonów) Czemu nigdy nie wiedzieliśmy o panu złota raczka, czemu nie wiedzieliśmy że Idy miała ludzkie odruchy?
Oczywiście i tak oglądne 6:)

zabciajs

Zgadzam się, piąty sezon był na niższym poziomie od poprzednich zapewne przez zdradzenie tajemnicy w 10 odcinku. Wyszło to kiepsko, bo sekret Katherine był nie do odgadnięcia i spodziewałam się czegoś podobnego po następnej serii. Jednak desperatki miały wzloty i upadki ;d Pozostaje nam liczyć na fenomenalną serię 6. Tak w ogóle to kim jest Idy? Czy chodzi o Edie?

ocenił(a) serial na 10
reddelicious

Chodzi o Ide Greenberg , przyjaciółka pani McCluskey , która zgineła w 9 odcinku 4 sezonu w tornadzie , ratując Toma i dzieci Lynette .

ocenił(a) serial na 10
Sobek92

w tym przypadku chodzi o Edie, a nie o Idę...

ocenił(a) serial na 7
dawcio930

Tak,tak Edie. Sorka za taki błędzik:D
...................

zabciajs

dokladnie.Po tym jak obejrzalam 1 odcinek 5 serii to zdebialam!! Gaby, ktora zawsze olsniewaal swietnym strojem i wspaniala uroda teraz jest kurką ?? i ma 2 tłusciutkie coreczki, ktorym nie potrafi sie przeciwstawic.hmmm dziwne to troche.najlepszy był moim zdaniem sezon 1 i 3.Natomiast odcinek to ten z tornadem i dzien po tornadzie-szukanie dzieci i ta Lynette.Świetna aktorka.No i ten odc. z supermarkatem,zakladnikami-rewelacyjny.Serial fakt sie psuje.Może kolejne odc. beda lepsze.Mam nadzieje.Zaobacze jednak jak beda juz na polsacie.Chce miec jakies porownanie.Może sie cos zmieni na lepsze.Wkońcu ma zginąć ta "postać",ktorej nei cierpie ;D (nie bede spoilerować) ;)

ocenił(a) serial na 8
zabciajs

oczywiście, że widać "ludzkie" odruchy Edie w każdym sezonie. zauważ, że jeśli kogoś szantażowała lub komuś wybaczała, to prosiła o jedno- zapraszanie ją na przyjęcia i grę w pokera. była samotna, spragniona towarzystwa. myślę, że można w Edie dostrzec pozytywne cechy- jednak nie taka była rola jej postaci, ona ma bawić, a nie wzbudzać litość jak Susan ;)

zabciajs

Dla mnie Gabrielle jest cały czas tak samo uwodzicielska i poprostu super jak w innych!!! Może to głupie ale - JAK ONA TO ROBI??? Kładzie każdego faceta na łopatki.