PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Cały czas mi sie morda śmiała. Normalnie Genialny odcinek!! Naprawde gratuluje. Przeswietny wątek z Katherine i Robin. W ogole naprawde sie ciesze ze pojawila sie postac Robin. Sliczna, urocza, mądra i intrygująca.. Watek z Bree i Orsonem tez miły:) I zaskoczyl pozytywnie akcent polski: Piotr Czajkowski :D Och teraz to sie dzieje w tych desperatkach, dzieje:D Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 8
urson1

Zgadzam się, poza jednym- Czajkowski to Rosjanin ;)
Odcinek bardzo przyjemny :)

urson1

Zgadzam się w pełni. Też nie mogłem wytrzymać ze śmiechu.

urson1

Matko święta, Ty muzyki nigdy w szkole nie miałeś, a nawet jak nie to nie wiem jakim trzeba być wieśniakiem, żeby nie wiedzieć kto to Piotr Czajkowski[bez urazy] MNIEJSZA O TO

Co do odcinka zgadzam się w 100% :)

ocenił(a) serial na 10
rbk22

Co jeden odcinek w tym sezonie to lepszy. Ktoś gdzieś ostatnio pisał, że nie ma wątków lesbijskich... no to i mamy :)

ocenił(a) serial na 9
Michal1982

Odcinek świetny. Wątek z Robin i Kath, rewelacyjny. Jestem ciekawa, co z tego wyniknie (;

rbk22

sorki za błąd. niezbyt interesuję sie ambitną muzyką ;P ale juz poczytalem o tym artyscie i juz cos tam wiem:P dzieki za pouczenie, zawsze sie przyda na przyszlosc xD mimo to akcent polski, bo nazwisko jakies takie bardziej Polskie niz Rosyjskie .hehe pozdrawiam

użytkownik usunięty
urson1

Nie jest to w żadnym wypadku polski akcent. Odcinek za pewne oglądałeś z polskimi napisami gdzie wystąpiła polska transkrypcja naziwska Czajkowskiego. Natomiast angielska transkrypcja wygląda tak: Peter Tchaikovsky. Oryginalny, rosyjski zapis jego imienia i nazwiska to: Пётр Ильич Чайковский.

użytkownik usunięty
urson1

Początek odcinka zabawny, ale całość momentami nudnawa. Brak scen "prześmiesznych". Końcówka okropna i kiczowata, Markowi Cherry'emu zdecydowanie brakuje pomysłów.

ocenił(a) serial na 9

Mnie odcinek bardzo się podobał, najfajniejsze części to zdecydowanie "Lynette and The Stripper" oraz "Bree and The Stripper". :D Ale pozostałe również trzymały poziom, sam pomysł podzielenia odcinka na tytułowane partie był zabawny, to tworzyło taki podniosły ton... :]

urson1

Bez komentarza.

http://pl.wikipedia.org/wiki/Znajomi_Susan_Mayer#Robin_Gallagher

urson1

Włąśnie dzisiaj obejrzałam. Świetne! Po prostu uroczo (co zgadza sie z tytulem odcinka :P) Taniec Bree był powalajacy. Kurcze niektore seriale z czasem staja sie nudne. a nasze Desperatki po 6latach sa nadal doskonale.

ocenił(a) serial na 10
urson1

Zapchajdziura? Może i to jest zapchajdziura ale najlepsza jakakolwiek była w tym serialu! Ba, myślę, że to jeden z najlepszych odcinków w całym serialu, a w szóstym sezonie na pewno! Postać Robin jest powalająca. Genialne ciało, genialny, kojący i spokojny głos, świetnie wykreowana. Ach, aż się lżej na sercu robi oglądając ten odcinek. Trochę zabawny, trochę dramatyczny, po prostu genialny.

ocenił(a) serial na 10
urson1

Świetny odcinek! Bardzo podoba mi się powrót uczucia między Bree i Orsonem, właśnie tego było tu trzeba. Zaczęli sobie przypominać, co ich łączyło. Mam nadzieję jednak, że między Robin i Katherine nic nie będzie...

galadrin

`Mam nadzieję jednak, że między Robin i Katherine nic nie będzie...`
Dlaczego? Postać Katherine gaśnie, a ten romans, jest jednym z lepszych wątków z jej udziałem. Uważam, że to świetny pomysł scenarzystów.

Madzia23_ns

Jakies urozmaicenie. Moim zdaniem dobry pomysl. bedzie śmiesznie :P