Witam :) ma ktoś jakiekolwiek informacje na temat nowego sezonu 8 ??
Czy ktoś nowy zawita na plan Desperate Housewives lub co gorsza odejdzie ??
Narazie nic.
W sumie jest jeszcze trochę wcześnie by coś wiedzieć.
Ale gdy coś będzie wiadomo to ktoś na pewno założy stosowny temat.
Pozdrawiam!
W połowie czerwca zostaną przeprowadzone castingi na postacie regularne i pomocnicze czyli te związane z najnowszą i (MIEJMY NADZIEJĘ, ŻE PORZĄDNĄ) tajemnicą najnowszego sezonu.
Pilot (, czyli tak się nazywa potocznie pierwszy odcinek każdego amerykańskiego serialu) stacji Fox "I Hate My Teenage Daughter" został awansowany na serial. Występuje w nim Kevin Rahm, dlatego on (gra w DH Lee McDermott'a) prawdopodobnie odejdzie, lub stanie się znowu postacią epizodyczną.
Jest jeszcze jedna zmiana: Johnatan Cake, który gra Chuck'a Vance'a, został awansowany do obsady regularnej.
Źródło:
http://desperate-housewives.tripod.com/id3.html
Tylko tyle wiem i jak zauwazył Marian_21, jak coś się pojawi to myślę, że żaden porządny fan nie będzie tego ukrywać.
Dobrze wiedzieć ale myślałem że sokoro 1 odcinek 8 sezonu ma być 25 września 2011 roku czyli za 125 dni, to będzie juz coś więcej wiadomo :P ponieważ tak na prawdę zostały tylko około 3 miesiące do premiery, to chyba nie tak dużo :)
Gagee. Daj im odetchnąć. Przecież ledwo co wyemitowano finał siódmego sezonu a ty chcesz już soczyste info z ósmego? No ludzie...
Co do obsady. Nie ma na ten temat jeszcze oficjalnych spoilerów, ale jestem przekonany na 100 procent, że tajemnica ósmego sezonu będzie tym razem owiana wokół kobiety: tak jak Mary Alice w 1 sezonie, Betty w 2, Katherine w 4 i Angie w 6. Dlatego rola centralna będzie tym razem należeć do kobiety.
Druga sprawa: na 99 % mówię Wam, że pojawi się matka Chucka i jego dwójka dzieci. Dlaczego matka? Bo Bree widziała się już z matkami swoich innych lubych, jak Phyllis Van De Kamp – matka Rex'a, Francine Williams – matka farmaceuty George'a, Gloria Hodge – matka Orsona oraz Mary Wagner – matka Keith'a.
Myślę, że nie warto wierzyć polskim portalom ale co jak co: http://twoje-seriale.pl/nowa-postac-w-8-sezonie-gotowych-na-wszystko/