PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117755
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

8x09 pytanie....

ocenił(a) serial na 9

Spoiler dla tych, któryrzy nie oglądali jeszcze 9 odcinka 8 sezonu to spoiler wiec radzę
ominąć ten wpis......

Spoiler......

Spoiler......

dla pozostałych:
Nie czytając spoilerow dotyczących 10 odcinka zaczełam się zastanawiać kto potrącil
Chucka...(na razie wiem, że ktoś go potrącił/przejechał - czy przeżyje tego nie wiem)

Bree - potrąciła go, a potem pojechala do motelu, z butelką wina i bronią, żeby ze sobą
skończyć....
Ben - gdy Rene do niego przyszła nie było go chyba w domu - odbył wcześniej rozmowę z
Chuckiem...
Charlos - wypisał się z ośrodka po tym jak odwiedziła go Gabi i opowiedziała o
przesluchaniu ....
Gabi - pojechała szukać Carlosa, chociaż z pewnością mocno obawia się przesłuchania
....
Mike - już nie raz poświęcił się dla Suzan... czy tym razem też coś zrobił....

jakieś pomysły?
najbardziej podejrzewam Bena i Carlosa...

(tylko proszę bez spoilerów z 10 odcinka - to ostatni sezon, wolę być zaskoczona
podczas oglądania;))

ocenił(a) serial na 7
dim2004

Ja podejrzewam Bena, Bree i zwykły nieszczęśliwy wypadek. Od czasu do czasu może się zdarzyć coś czego żaden z bohaterów nie planował

ocenił(a) serial na 7
dim2004

A może to ktoś spoza czołówki głównych podejrzanych.
Może to Susan- bo chciała udowodnić, że nie jest słaba, jednocześnie bojąc się, że przez swoją słabość pociągnie wszystkich na dno.
Osobiście stawiam na Bree, ale po głowie chodzi mi tez Tom, albo Orson, który miał wrócić w tym sezonie i z ukrycia śledzi każdy ruch swojej byłej żony. Możliwe, że to osoba, która podłożyła Bree list (o ile nie był to Chuck), ewentualnie jakaś nowa postać... jakaś ex Chucka nad którą się znęcał tak psychicznie jak nad Bree... nie wiem ;)

dim2004

Wiem, ze jestem wku****jąco upi**dliwy, ale wszyscy zastanawiamy się nad tym w tematach "8x10 "What's To Discuss, Old Friend" (spoilery, komentarze, opisy)" lub "8x09 "Putting It Together" (spoilery, komentarze, opisy)". Tam praktycznie wszystko zostało już omówione, czyli kilkanaście użytkowników przemaglowało przynajmniej 15 teorii. Wasze posty drodzy dim2004, kapek oraz patrykDJ2009 też zostały by TAM przeczytane i W TAMTYCH MIEJSCACH ktoś by na nie odpowiedział. Dlatego ten temat nie ma racji bytu.

ocenił(a) serial na 9
michu1945

Spokojnie, bez większych frustracji. Faktycznie nie czytałam tamtych tematów, ponieważ nie chcę przez przypadek dowiedzieć się czegoś, czego bym nie chciała, tym bardziej dlatego, że wiele osób nie oznacza spoilerów, a jeśli jest już temat oznaczony jako spoiler to tym bardziej go omijam.

dim2004

Rozumiem, tyle żebyś wiedział/wiedziała.

michu1945

ale tam są spoilery i czasem wchodzisz na temat 9 odcinka, a znajdziesz spoiler z odcinka 10 ;/