PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Czy wraz z kolejnymi odcinkami zmienił się wasz stosunek do adopcji? Wydaje mi się, że ostatnio w amerykańskich serialach pojawia się coraz więcej wątków z dzieci zaadoptowanymi przez pary homoseksualne, może nadszedł czas na oswajanie i z tym faktem?

ocenił(a) serial na 10
sandra11

jestem za, ale u nas w Polsce na razie to niemożliwe. Takie dziecko po prostu spotkałoby sie z negatywnymi reakcjami społeczeństwa.

ocenił(a) serial na 8
euniceczar

u mnie sie zdecydowanie nie zmienil, Uwazam ze w DH watek ten przedstawiono bardzo stronniczo, Moze lepiej przyjelabym go, gdyby desperatki byly przeciwko adopcji, a po pewym czasie przekonaly sie ze Lee jest dobrym ojcem. Natomiast w DH pokazano ze jest to cos oczywistego, a wychowanie polega na kupowaniu ciuchow dziecku i posylanie jej na lekcje muzyki

sandra11

ten watek zostal tak slabo przedstawiony w DH, ze lepiej jakby go nie bylo, bo ani nie wyszlo, ze adopcja jest ok, ani nikt nie mial z tym problemow, nic, watek bezplciowy

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

na mój pogląd DH nie ma żadnego wpływu w tym wypadku gwoli jasności:)

euniceczar

A czy jakiś inny serial wpłynął na wasze poglądy w tej kwestii? Oswoił mniej lub bardziej trudny temat?