Bardzo dziwne.Uwielbiam Desperatki i te różne tajemnice...ale ta z Davem Williamsem jest oczywista.Chyba.On chce sie zemscic na panu Delfio.Pomysł fajny ale czuje niedosyt bo myślałem że to sie wyjasni jakos pod koniec...hmm może scenażysci jednak coś przyszykowali... jak ktos wie prosze o odp.Pozdrawiam fanów
no to tak:D:D Masz rację, chodzi o Pana Mike'a Delfino/ Dolfino. Zawsze nie pamietam nazwiska xD. Również czuje nieodsyt ale w kolejnych odcinkach być może tajemnica jeeszcze trochę narobi nam niespodzianek :D:D. A teraz mam pytanko do wszystkich. O Co chodzi z tą kontrybucją filmów, bo ja nie mam bladego pojęcia. Dodałem 3 recenzje i 1 opis, a nadal mam O pkt. i nie wiem czemu. Pozdrawiam. Jak ktoś mógłby wytłumaczyć, to prosiłbym.
Teraz musisz czekać aż ktoś sprawdzi czy zamiesciłeś prawdziwe informacje. Od razu radzę ci abyś uzbroił się w cierpliwość bo może to trwać baaaaaardzo długo
moich ciekawostek nigdy nie dodają, pomimo tego, że sa to informacje z materiałów dodatkowych z rozszerzonych wydań DVD - nie wiem czy sie kieruja podejmując decyzje.
Zauwazylem ze w tym serialu graja tylko ludzie 'piekni' poza jedna lub dwoma postaciami.