PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

http://www.plotek.pl/plotek/1,78648,4399699.html

wejdzcie sobie na ta stronke tam jest artykul, wiem ze to serwis plotkarski ale w kazdej plotce jest ziarenko prawdy...

ocenił(a) serial na 8
tomek47

to jest plotka, wyssana z palca.

Gaby będzie żyła przynajmniej jeszcze 4 lata.

tomek47

Gabriel nie umrze, http://www.youtube.com/watch?v=EqGsggWrvtg - wszystko wiadomo ...

użytkownik usunięty
gocha_12

My mówimy o 4 Sezonie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tomek47

czy 4 sezon jest już gdzieś w necie dostęny?? Zebym mogła sobie obejrzeć

ocenił(a) serial na 10
madalena0

Sezon 4 jest w trakcie tworzenia!!! Premiera w Stanach 30 września dopiero!!!
Pozdrawiam!!!

Koziorozec3

dzięki za wiadomość:) jeszcze tyle muszę czekać na mój kochany serial:(

madalena0

Wszystkie desperatki mają kontrakt podpisany do 2011 roku. Powstanie 7 sezonów z ich udziałem - Evy Longorii, Marcii Cross, Nicolette Sheridian, Felicity Huffman i Teri Hatcher, no i Brendy Strong jako narratorki. Twórcy nie mogą zabić jednej z postaci granych przez nie, bo to oznaczało by zerwanie kontraktu, a przez to i duże odszkodowanie. A z resztą sami odpowiedzcie: Co to byłby za serial, bez jednej z tych aktorek???
Moim, prywatnym, zdaniem osobą którą uśmiercą będzie Victor Lang - mąż Gabrielle. Było by to logiczne, bo o ile czytaliście to, Eva Longoria udzieliła kiedyś wywiadu, w którym zdradziła kilka szczegółów produkcji DH. Mianowicie, że Carlos i Gabi będą znowu razem.

użytkownik usunięty
michu1945

Dokładnie - Victor Lang zostanie uśmiercony, a Gabrielle przejmie jego rolę i zostanie burmistrzem. Tak, tak, wiem jak to brzmi:)
Gdzieś to przeczytałam, w jakimś sprawdzonym źródle, ale nie chce mi się w tej chwili szukać. Wydaje mi się, że w Wikipiedii.
Pozdrawiam