PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Ciekawa końcówka.

ocenił(a) serial na 9

Bardzo interesująca końcówka pierwszego odcinka co nie? Piszcie tu wszystko o tym
odcinku i o końcówce oraz o tym kto według was to napisał.

PS. Najlepsze było to jak przyjaciółki się biły i wpadły do basenu. :D :p

ati223

No właśnie, czy mi się wydaje czy to nie taką samą wiadomość dostała Mary Alice ?

ocenił(a) serial na 10
usunieta

Nie wydaje Ci się.

ocenił(a) serial na 10
ati223

No , M.Alice tez taką dostała ;D aż mnie przeszły dreszcze , ale na 1wsza mysl wpadla mi Susan ;P

ocenił(a) serial na 10
aluu_

No co ty Susan jest za słaba. Ja myślę że ten nowy sąsiad jest podejrzany bo w tamtym domu zawsze mieszkają dziwni ludzie, Może on jest np jakimś przyjacielem tamtego i wszystko wiedział. Ale ciekawe czy nie będzie tak że zaczęło się od samobójstwa Mary i też skończy się, że Bree pozornie najsilniejsza się zabije. W końcu to ostatni sezon a historia lubi zataczać koło

ocenił(a) serial na 9
nitkaa

Może masz rację i do śmierci Bree i do tego nowego sąsiada. A przede wszystkim jak on spławił tą Reenie czy jak jej tam.

ocenił(a) serial na 7
ati223

tez wydaje mi sie ze to ten nowy sasiad lub jakis wrog bree z przeszlosci , z poprzednich sezonow. Dobry poczatek

ocenił(a) serial na 9
anka1406

Ale dlaczego akurat Bree została ten list. A tak przy okazji może też nie chodzić o to i mam taką nadzieję ,tylko np o to ze pieprzy się z detektywem.

ocenił(a) serial na 10
ati223

Pewnie dlategoże to Bree pierwsza zasugerowała ukrycie zwłok

nitkaa

ja też obstawiam sąsiada, może to jakaś rodzina Alejandra, albo wynajęty detektyw, w końcu w dzisiejszych czasach nie jest trudno namierzyć gdzie jest kogoś tel. kom.

ocenił(a) serial na 10
CAROLL_2

Końcówka faktycznie dobra, ale jest jeszcze za wcześnie żeby powiedzieć kto to mógł napisać. Chciałabym dowiedzieć się czegoś więcej o nowym sąsiedzie.

ocenił(a) serial na 7
cocoberry

to musi byc ktos dobrze znany z pierwszego sezonu , bo skad ten ktos mogl wiedziec co bylo napisane w tym liscie do mary alice ?

ocenił(a) serial na 7
cocoberry

to raczej nie przypadek ze bree dostala ten liscik o takiej samej tresci

ocenił(a) serial na 7
cocoberry

moze to zack?

ocenił(a) serial na 8
anka1406

albo Karen McKluskey:D...(mam nadzieje ze pojawi sie w 8 sezonie)...

ocenił(a) serial na 10
nitkaa

ja myślę że Bree pokaże ten list dziewczynom, nie sądzę żeby go skrywała. w końcu Marry Alice miała sekret, którego nie chciała ujawnić, dlatego nikomu nie powiedziała że jest szantażowana. i to ją wykończyło. a jeśli chodzi o pochowanie Alejandra, to dlaczego ktoś miałby szantażować tylko Bree? w końcu Gabi tak samo nie chciała ujawniać prawdy, żeby Carlos nie poszedł do więzienia. dlatego nie sądzę że serial zakończy się samobójstwem Bree. prędzej Susan się wykończy. i Mike ją pewnie rzuci ...

ocenił(a) serial na 8
kasia428

Samobójstwo Bree? Nigdy! To najsilniejsza desperatka. Poza tym, to nie jej dotyczy ta sprawa w największym stopniu, tylko Gabrieli i Carlosa. Podejrzewam, że w kolejnym odcinku dowiemy się, że wszystkie dostaną ten list i zacznie się zgadywanka ;)

ocenił(a) serial na 7
gry270

A może tak na prawdę Bree wysłała ten list sama do siebie. Zwariowała... poczucie winy i te sprawy... najsilniejszym też się to zdarza.

patrykDJ2009

Np Katherine: różnica "baby z jajami" w 4 sezonie a dramatyczna przemiana w sezonie 6 gdzie trafiła w końcu do psychiatryka. Wiem, że wydarzenia dzieli 6 lat, ale chodzi o sam fakt.

ocenił(a) serial na 10
gry270

właśnie samobójstwa popełniają silni z pozoru. A to Bree właśnie wszystko organizowała, gdyby nie ona to Carlos by poszedł na policje najpierw tak powiedział a ona na to że nie ma mowy.

ocenił(a) serial na 10
ati223

Ja mam nadzieję na to, że okaże się, że Bree ma jakiś paskudny sekret, a list nie jest związany z żadną poprzednią sytuacją.

ocenił(a) serial na 9
Black_Magik_Queen

Ja też mam taką nadzieję, ale to chyba marna nadzieja.

ocenił(a) serial na 10
ati223

ja mam nadzieje, ze Chuck nie jest z tym zwiazany!

ocenił(a) serial na 9
ocenił(a) serial na 10
euniceczar

Chuck, własnie ale on był policjantem na liście , jak Paul mówił, moze miec on coś na pewno wspolnego, ta głupia go też rzuciła. Chociaz też już wariowała bo nie wiedziala już co robić. NA prawde ostatni odcinek był straszny (super) tona prawde najlepszy serial jakikolwiek ogładam! i chcę więcej .

p.s ciekawe co bedzie z Susan i Mike'iem