Ja mam przeczucie, że często aktorzy serialowi bardzo podobnie grają w filmach jak w swoim serialu. Może to tylko takie wrażenie. Np. jak oglądałam ,,Nawiedzoną Narzeczoną'' moim zdaniem Longoria grała tak samo jak Gabi.
Co na ten temat macie do powiedzenie ?
masz racje, zauwazylam to samo. nie wiem jak jest w przypadku reszty obsady, ale longoria zeczywiscie zachowywala sie jak gabrielle;)
Też się z Tobą zgodzę...
Pewnie to dlatego, że prawie każdy aktor ma swój specyficzny sposób grania. No i na pewno jest utożsamiany z tą postacią, którą gra w serialu.
Ja także chętie się dowiem co macie na ten temat do powiedzenia...
Cóż, to prawda, aktorzy serialowi w filmach też grają "serialowo" - dobrym przykładem niech będzie Sarah Jessica Parker czy też Jennifer Aniston. Są jednak wyjątki - Felicity Huffman zagrała genialnie w Transamerice, co przynisło jej nominację do Oscara (szkoda, że go nie dostała!). Także George Clooney zaczynał od serialu (Ostry Dyżur) a na swoim koncie ma już Oscara i kilka nominacji. Jeśli aktor naprawdę ma talent poradzi sobie zarówno na dużym jak i małym ekranie.
Zapraszam na nowe forum serialowe, na ktorym mozna podyskutowac z ludzmi miedzy innymi o DH:) Jest tam tez baza seriali polskich jak i zagranicznych
www.serialeforever.fora.pl
Masz rację.W nawiedzona narzeczona była prawie taka sama. Może dlatego też,że miała podobną rolę. Ale gra bardzo podobnie..:)