PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117733
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

parę pierwszych odcinków 5 sezonu było świetnych i gdy większość dobrych seriali się zakończyła, musiałem z zadowoleniem przyznać, że ten wciąż trzyma zaskakująco dobry poziom i jako czysta rozrywka to najlepszy emitowany obecnie serial.

aż tu nagle zwrot o 180 stopni. beznadziejnie i zbyt szybko zakończony wątek Portera (czy tylko ja tu się czuje oszukany? przypomnijcie sobie scenę z Lynette 5 lat później z końcówki 4 sezonu), Dave, który kończy każdy epizod, jakby w następnym coś "wstrząsającego" miało się wydarzyć, choć w następnym nic podobnego nie ma miejsca. no i ten niedorzeczny wątek Orsona z kradzieżą.

ostatni odcinek też mnie bardzo rozczarował - rozwiązanie sprawy z dawną kochanką Carlosa to banał, a wypadek Eddie był dosłownie śmieszny.
może to tylko chwilowy kryzys u scenarzystów, ale ja oglądając te odcinki naprawdę się nudzę a to wcześniej się nie zdarzało.

Gajusz

Moze tylko ty tak odczuwasz? Ja jestem zadowolony.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Tak zgodzę się z poprzednikami , ten sezon nie jest zły . Jak dla mnie to nie ma , że któryś z sezonów jest gorszy lub lepszy . Ale każdy ma swoje zdanie .

michu1945

na zagranicznych forach roi się od takich postów. wystarczy wejść na oficjalną stronę serialu