Wiecie coś na temat szóstego sezonu? Czy już w ogóle został nakręcony? Kiedy się zacznie w USA? (Od kiedy będzie się dało ściągać? ;p)
=== Sezon szósty ===
Amerykańska telewizja ABC potwierdziła sezon szósty 24 kwietnia 2009. Przewidziana premiera w USA na niedzielę 27 września 2009.
Sezon szósty rozpoczyna się dwa miesiące po odkryciu sekretu Dave'a. Do jego najważniejszych zdarzeń należy:
* Ostatnie dwie minuty odcinka finałowego sezonu 5 przeniosły akcję serialu w dwa miesiące w przód.
* W tym czasie:
** Mike bierze ślub, w kościele prezbiterian, z jakąś kobietą. Ciekawostką jest to, że pastorem jest ta sama osoba, która udzielała ślubu jemu z Susan.
** Panie Scavo, Solis i Hodge są obecne wraz z Tomem, Carlosem i Orsonem na nabożeństwie. Za Hodge'ami widać Karla Mayer'a.
** Lynette ma mdłości i musi wyjść z ławki, co oznacza, że nie usunęła nieoczekiwanej ciąży.
** Gabrielle i Carlos wciąż mieszkają z Aną Solis, która flirtuje podczas uroczystości, ze starszym mężczyzną.
** Bree nadal jest związana z Orsonem, ale kontyynuje romans z Karlem.
** Nie pokazano jednak Katherine, Susan i Maynarda. Nie wiemy co się z nimi stało.
Dodatkowe informacje:
* Neal McDonough (Dave) i Nicollette Sheridan (Edie) już nie powrócą w tym sezonie. Postać Edie ewentualnie w serialowych retrospekcjach.
* Powstał pomysł spin-offu z udziałem Lily Tomlin (Roberta) i Kathryn Joosten (Karen). Toczą się rozmowy na ten temat, więc narazie występy Kathryn w 6 sezonie stoją pod znakiem zapytania
* Czas akcji będzie obejmować lata 2014 – 15.
Narazie tylko tyle wiemy.
Jak chcesz się wypowiadać na temat swoich przypuszczeń to KTOŚ JUŻ ZAŁOŻYŁ TAKI TEMAT!
http://www.filmweb.pl/topic/1137642/%22Desperate+Housewives%22+-+SEZON+6+-%3E+pr zypuszczenia%2C+spoilery%2C+itp.html
" * Powstał pomysł spin-offu z udziałem Lily Tomlin (Roberta) i Kathryn Joosten (Karen). "
WOW! Nie słyszałem o tym! Brzemi interesująco! ;]