PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117739
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Witam.
Czy siódmy sezon jest ostatni?
Przeczytałam to na jakiejś stronce, bardzo mnie to zdziwiło,
ponieważ kiedyś na wikipedi pisało, że będzie 9 sezonów, a teraz
znowu sprawdziłam i się okazało, że będzie 7 z 9 zaplanowanych.
Chciałabym tylko potwierdzenie info, bo przecież zawsze wszystko można zmienić.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
papasmerf15_92

Według najnowszych informacji ma być łącznie 8 sezonów, ponieważ:
- główne aktorki mają podpisaną umowę na 7 sezonów, lecz...
- ...na obchodach 100 odcinka DH, producent Marc Cherry zapowiedział 9 sezonów, lecz...
- ...niedawno powiedział, że z powodu spadającej oglądalności, skrócą emisję do 8 sezonów.

Jak narazie nic się nie zmieniło, lecz może się zmienić.

Cieszę się, jeśli mogłem pomóc.
Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
Marian_21

@Marian_21 dziękuję Ci za odpowiedź.
Teraz wiem, jak sprawa stoi.
Myślę, że gdyby chociaż trochę powrócili do sezonów 3-4 (bo do 1-2, to raczej niemożliwe),
oglądalność by wzrosła, może nie tak jak przy wcześniejszych sezonach, ale zawsze coś.
Teraz jest coraz mniej humoru, a wydarzenia są aż za "tragiczne". Ale ciągle mam nadzieję, że to zmienią
dlatego wolałabym , żeby tych odcinków było jeszcze więcej. Ale to niekoniecznie musiałoby się sprawdzić.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
papasmerf15_92

wiadomo, że im więcej sezonów tym ciężej wymyślić jakieś fajne wątki. Fakt, faktem za duzo tragedii w ostatnim sezonie np, ale i tak zawsze czekam z niecierpliwością na nowe odcinki. Tylko nie rozumiem po co znów dali wątek z Paulem?

ocenił(a) serial na 9
kihaxx

@kihaxx odpowiem Tobie na to pytanie tak jak ja sobie to wyobrażam:
Kiedy oglądałam dalsze sezony od zaginięcia Paula ciągle miałam jeszcze nadzieję, że wróci.
A dlaczego chciałam żeby wrócił? Ponieważ jak się już pokaże tajemnicę to bynajmniej trzeba ją doprowadzić do końca,
przynajmniej według mnie.
Scenarzyści nawet dawali duże szanse, gdy tak przedłużali tajemnicę aż do sezonu 3., ale w końcu zniknęła, jak i wszelkie ślady po niej. I teraz w 7. sezonie w końcu ją dokończą.
Wyobrażam sobie to tak: w 1. sezonie była w sumie największa tajemnica,
bo przecież popełniła samobójstwo najlepsza przyjaciółka desperatek. 7. sezon to prawie kres tego serialu i wtedy wyjdzie
na jaw cała prawda. To ma oddawać takie wrażenie, że ta największa tajemnica z 1. sezonu ma tak naprawdę ciągnąć się za fanami do końca tego serialu, oczywiście w pozytywnym znaczeniu tego słowa.
I jeszcze jedno, skoro przywrócą Paula, może wróci dawny styl gotowych? Może nie do takiego stopnia, jak kiedyś, ale w jakiejś namiastce wróci. ; )
PS: Ja bardzo na to liczę...
Pozdrawiam.

użytkownik usunięty
papasmerf15_92

ja czytałam,że serial ma trwać do 2013 albo 2014 roku :) miejmy nadzieje ze to prawda :)

ocenił(a) serial na 8

Czytałam w gazecie że ma być więcej sezonów