PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117739
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Czy Eva Longoria ma rzeczywiście zamiar odejść z serialu po 7 sezonie? i w końcu na ile mają sezonów kontrakty aktorki??

"Tony i ja chcemy już powiększać rodzinę. Jednak producenci zabronili mi zajść w ciążę w tym roku. Poważnie! Ciąża Marcii Cross była dla wszystkich ogromnym zaskoczeniem i stworzyła problem dla scenarzystów."

"Przypomnijmy, że kontrakt Evy na występ w serialu kończy się za rok. Mówi się, że siódmy sezon Gotowych na wszystko będzie jej ostatnim. Będziecie tęsknić za Gabi?"

http://www.pudelek.pl/artykul/25310/producenci_zabronili_mi_zajsc_w_ciaze/

od razu mówię, że nie wchodzę na tego typu strony (no chyba, że chcę poczytać o kimś szczególnie, to wpiszę w wyszukiwarkę), ale akurat moja kuzynka przeglądała i zaciekawił mnie nagłówek, no i oczywiście to, że news dotyczył GNW ;)

ocenił(a) serial na 9
ArusArczes

Właśnie też dzisiaj o tym samym czytałam, choć ja także nie jestem zwolenniczką stron plotkarskich, gdyż większość z napisanych tam artykułów nie zawiera ani ziarnka prawdy. Kontynuuje Twoje pytanie.

ocenił(a) serial na 10
Its_my_prerogative

Dobra dobra każdy mówi, że nie wchodzi, a wchodzi. Co do Evy to byłoby strasznie szkoda jakby miała odejść. Gaby jest genialna i bez niej ten serial straciłby to "coś". Jeżeli się okaże, że odejdzie to niech chociaż jej nie uśmiercają, żeby mogła wrócić jak tam sobie urodzi dzieciaczka:)

ocenił(a) serial na 9
majczi

Nie, ja nie wchodzę. Z ciekawości tylko przejrzałam tą stronę, gdyż ktoś zostawił ją włączoną (;

majczi

raczej nie wchodzę, ale
" no chyba, że chcę poczytać o kimś szczególnie, to wpiszę w wyszukiwarkę" ;)

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Czytałem, że ma być podobno 10 sezonów GNW. To by było straszne gdyby zabrakło Gabi. Zastanawiam się czy wróci Katherine przecież już później nikt do niej nic nie miał i co to będzie z Paulem Young'em.

ocenił(a) serial na 9
Lenc

10 sezonów nie będzie. Katherine prawdopodobnie nie wróci już na stałe, ale możliwe, że będzie występowała gościnnie.