Czy Eva Longoria ma rzeczywiście zamiar odejść z serialu po 7 sezonie? i w końcu na ile mają sezonów kontrakty aktorki??
"Tony i ja chcemy już powiększać rodzinę. Jednak producenci zabronili mi zajść w ciążę w tym roku. Poważnie! Ciąża Marcii Cross była dla wszystkich ogromnym zaskoczeniem i stworzyła problem dla scenarzystów."
"Przypomnijmy, że kontrakt Evy na występ w serialu kończy się za rok. Mówi się, że siódmy sezon Gotowych na wszystko będzie jej ostatnim. Będziecie tęsknić za Gabi?"
http://www.pudelek.pl/artykul/25310/producenci_zabronili_mi_zajsc_w_ciaze/
od razu mówię, że nie wchodzę na tego typu strony (no chyba, że chcę poczytać o kimś szczególnie, to wpiszę w wyszukiwarkę), ale akurat moja kuzynka przeglądała i zaciekawił mnie nagłówek, no i oczywiście to, że news dotyczył GNW ;)
Właśnie też dzisiaj o tym samym czytałam, choć ja także nie jestem zwolenniczką stron plotkarskich, gdyż większość z napisanych tam artykułów nie zawiera ani ziarnka prawdy. Kontynuuje Twoje pytanie.
Dobra dobra każdy mówi, że nie wchodzi, a wchodzi. Co do Evy to byłoby strasznie szkoda jakby miała odejść. Gaby jest genialna i bez niej ten serial straciłby to "coś". Jeżeli się okaże, że odejdzie to niech chociaż jej nie uśmiercają, żeby mogła wrócić jak tam sobie urodzi dzieciaczka:)
Nie, ja nie wchodzę. Z ciekawości tylko przejrzałam tą stronę, gdyż ktoś zostawił ją włączoną (;
raczej nie wchodzę, ale
" no chyba, że chcę poczytać o kimś szczególnie, to wpiszę w wyszukiwarkę" ;)
Czytałem, że ma być podobno 10 sezonów GNW. To by było straszne gdyby zabrakło Gabi. Zastanawiam się czy wróci Katherine przecież już później nikt do niej nic nie miał i co to będzie z Paulem Young'em.