PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117733
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

i streścił mi dwa odcinki ,które leciały sobotę 21.11 na polsacie ? z powodu iż jestem chora to zasnęłam na reklamach

ocenił(a) serial na 10
Laady

Odc. 104 - Gabrielle idzie z Carlosem na pogrzeb jego szefa. Wkrótce Carlos przejmuje jego stanowisko. Edie rozpoczyna poszukiwania prawdy o swoim mężu od wizyty w miejskim archiwum. Odkrywa, że Dave stracił żonę i dziecko w wypadku samochodowym. Tymczasem on namawia Katherine, by wybrała się wraz z nim i Mikiem na biwak. Lynette poszukuje pracy. Susan może stracić posadę asystentki nauczycielki. Aby tego uniknąć, zaprasza Jessie, swoją przełożoną, na kolację. Problem kleptomanii u Orsona nasila się i Bree zabrania mu bywać w domach swoich przyjaciół.

Odc. 105 - Karl zapisuje swojego syna do szkoły, w której pracuje Susan. Chłopiec podczas lekcji rysuje scenę morderstwa. Susan postanawia powiadomić o tym byłego męża. Bree zamierza dowiedzieć się dlaczego Orson kradnie i idzie z nim do terapeuty. Okazuje się, że robi to, aby jej dokuczyć. Awans zawodowy Carlosa odbija się na jego małżeństwie z Gaby.

Edie na skutek nieszczęśliwych zbiegów okoliczności ulega wypadkowi na własnym osiedlu...

Źródło: www.teleman.pl & własne

Laady

Znajdź sobie on line i oglądaj. www.serialle.pl na przykład. I nie śpij tyle!:)

Laady

http://www.seriale.pl/news/opisy/gotowe21.html

Streszczenie odcinków 5x14 - 5x18

Laady

dzięki wam hehe tak normalnie to ja spokojnie oglądam ale jak jestem chora to dużo spię :)