Chyba musiało mi kilka odcinków uciec. Pamiętam, że Bree spotykała się z Peterem McMillian'em prowadzącym spotkania dla alkoholików. A dziś oglądam odcinek po Peterze ani śladu a ona spotyka się z Orsonem. Jak do tego doszło i co się stało z Peterem?
Peter zniknął po aferze z Andrew, gdy to ten zaciągnął go do łóżka, a Bree to nakryła... Potem Bree wywiozła Andrew i próbowała pojednać się z Danielle, co nie przyniosło skutku i Danielle uciekła z Mathew!!! Bree zdecydowała się dobrowolnie umieścić w zakładzie psychiatrycznym!!! Peter już się nie pojawił i w trzecim sezonie już go nie ma!!!
Na pytanie o Orsonie i Mike'u nie odpowiem, bo tego dotyczy główna tajemnica trzeciego sezonu (chociaż już wielu ja poznało), żeby nie przerywać waszej ciekawości i zachęcać do dalszego oglądania!!! A trzeci sezon już za tydzień :)
Pozdrawiam!!!
Dzięki za wyjaśnienie. Szkoda, że Peter znikną fajna to była postać miałam nadzieję, że Bree z nim będzie.
Koziorożec3!!!czy dopiero nie dawno nauczyłeś się że istenieje wykrzyknik!!!! bo wydaje mi się,że je po prostu kochasz!!!!!za dużo ich!!!!!!
Tak już mam, lubię też trzy-kropki i trzy-pytajniki (w ogóle kocham cyfrę 3 i radiową Trójkę, chodziłem do III Liceum i miałem numer 33- to moje szczęśliwe liczby )... Jak Cię to razi to przepraszam, ale przyzwyczajeń nie zmienię :)
Pozdrawiam !!!
P.S. Fajnie mnie sparodiowałeś (!!!!, !!!!!, !!!!!!) , ale to nie to samo co - !!! :)