PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Chyba musiało mi kilka odcinków uciec. Pamiętam, że Bree spotykała się z Peterem McMillian'em prowadzącym spotkania dla alkoholików. A dziś oglądam odcinek po Peterze ani śladu a ona spotyka się z Orsonem. Jak do tego doszło i co się stało z Peterem?

Nariel_ArYarrel

A ja jeszcze dodam do tego następujące pytanie: czemu Orson potrącił Mike'a?

ocenił(a) serial na 10
Anett

Peter zniknął po aferze z Andrew, gdy to ten zaciągnął go do łóżka, a Bree to nakryła... Potem Bree wywiozła Andrew i próbowała pojednać się z Danielle, co nie przyniosło skutku i Danielle uciekła z Mathew!!! Bree zdecydowała się dobrowolnie umieścić w zakładzie psychiatrycznym!!! Peter już się nie pojawił i w trzecim sezonie już go nie ma!!!
Na pytanie o Orsonie i Mike'u nie odpowiem, bo tego dotyczy główna tajemnica trzeciego sezonu (chociaż już wielu ja poznało), żeby nie przerywać waszej ciekawości i zachęcać do dalszego oglądania!!! A trzeci sezon już za tydzień :)
Pozdrawiam!!!

Koziorozec3

Dzięki za wyjaśnienie. Szkoda, że Peter znikną fajna to była postać miałam nadzieję, że Bree z nim będzie.

ocenił(a) serial na 10
Nariel_ArYarrel

Koziorożec3!!!czy dopiero nie dawno nauczyłeś się że istenieje wykrzyknik!!!! bo wydaje mi się,że je po prostu kochasz!!!!!za dużo ich!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Pray

Tak już mam, lubię też trzy-kropki i trzy-pytajniki (w ogóle kocham cyfrę 3 i radiową Trójkę, chodziłem do III Liceum i miałem numer 33- to moje szczęśliwe liczby )... Jak Cię to razi to przepraszam, ale przyzwyczajeń nie zmienię :)
Pozdrawiam !!!
P.S. Fajnie mnie sparodiowałeś (!!!!, !!!!!, !!!!!!) , ale to nie to samo co - !!! :)