PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117724
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

"Dana Delany, która trzy razy odrzuciła propozycję zagrania Bree w serialu "Gotowe na wszystko", prawdopodobnie w końcu uległa producentom i pojawi się w kolejnej serii tego popularnego serialu.

Magazyn "TV Guide" dowiedział się, że laureatka nagrody Emmy prowadzi zaawansowane rozmowy na temat swojej roli. Dana miałaby być wprowadzona do serialu na stałe jako siostra Bree, Katherine.

Katherine miałaby pojawić się u siostry po ponad dziesięcioletniej nieobecności. Wraz z nią na Wisteria Lane pojawi się o wiele młodszy od niej mąż (w scenariuszu określany jako "najprzystojniejszy ginekolog w mieście") i siedemnastoletnia zbuntowana córka.

Zdjęcia do kolejnej serii "Gotowych na wszystko" ruszyły już 9 lipca, dwa dni po ślubie Evy Longorii, serialowej Gabrielle Solis."

Źródło: mojemedia.pl

użytkownik usunięty
globus

Nie chciałbym, żeby to była jej siostra, wolałbym, żeby to była obca dla niej kobieta.

ocenił(a) serial na 10

Hmm... pomyśl, że to właśnie ona miała grać Bree!!! Dlatego lepiej przyzwyczaj się do myśli, że Dana zagra jej siostrę... A mi się ta opcja podoba, bo wszystko, co łączy się bezpośrednio z Bree jest dla mnie ciekawe i tajemnicze, więc już nie mogę się doczekać!!!!!!!!!!!!!
Pozdrawiam!!!

Koziorozec3

Całkiem utytułowana aktorka, zobaczymy... Mnie tylko martwi ta Roseanne Barr, choć już nie aż tak, jak z początku, kiedy uznałem jej angaż za jakieś wariactwo ;)

ocenił(a) serial na 8
Albertino

ale Roseanne Barr to była raczej plotka.

nate_3

Oby ;)