Ktos wie dlaczego ZNOWU jest przerwa?? Czasami robi sie to zenujace. Rozumiem gdyby to byly 2 odcinki ale i tak tydzien czekania to duzo, co dopiero miesiąc!! beznadzieja... : (
Między 30 wrzesnia a 20-którymś maja jest 30-pare tygodni. W tym czasie
emitowany jest nowy sezon DH.
Sezony liczą sobie (statystycznie) po 23 odcinki.
Logiczne jest, że nie mogą puszczać co tydzień.
Muszą robić przerwy bo po drodze są święta ważne dla aktorów jak Boźe
Narodzenie. Wyobrażasz sobie np. kręcenie odcinka w sylwestra?
Oprócz świąt mogą też być emitowane inne programy jak oscary.
Mam nadzieję, że zrozumiałaś...
Pozdrawiam.
14 odcinek będzie emitowany 31 stycznia, kontrybucja czeka w kolejce.
Pozostałe odcinki:
- 15 - I Can't Control My Mind - 21 Luty 2010
- 16 - With So Little To Be Sure Of - 28 Luty 2010
Dobrze, że poprawiłeś daty emisji. ;)
A ja z to porawię tytuł odcinka 6x15...ten odcinek nosi teraz tytuł "Lovely".
@urson1: Czy sensem twojego życia jest oczekiwanie na kolejny odcinek serialu? Znajdź sobie jakieś konstruktywne hobby, poświęć trochę czasu rodzinie, przyjaciołom, znajomym. Po prostu zacznij żyć.
Od czego jest forum? Właśnie zostało zadane pytanie co z kolejnym odcinkiem "Gotowych...", a tutaj odzywa się ktoś i proponuje znalezienie innego hobby...
Może zamiast dawać jakże wyśmienite rady innym przestań udzielać się na forum? Znajdź sobie bardziej "konstruktywne hobby"...
Dobrze powiedziane! Co do odcinków to szkoda, że czasami musimy się naczekać...ale cierpliwość się opłaca:)
Podejrzewam, że takie nieregularne nadawanie odcinków w USA przyczynia się do spadku jego oglądalności. Jak się przyzwyczai ludzi do cotygodniowych emisji, to potem są rozczarowani tym że raz jest, a tydzień potem już nie ma i przestają stopniowo go oglądać, bo zaczyna się zapominać, co było ostatnio...
Myślę, że nie. Dlaczego? Spójrz tutaj...
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Desperate_Housewives_episodes
i porównaj sobie kiedy były emitowane dane odcinki pierwszego sezonu.
Też były takie przerwy i co z tego wyszło?
30 000 000 widownia odcinka finałowego 1 sezonu.
Obaliłem więc twoją teorię. Tak myślę...