Hej. Zastanawiaja mnie dwie sprawy, moze ktos mi sensownie wyjasni. Moglam czegos nie zrozumiec, pominac bo ogladalam do 5 sezonu Gotowe na Wszystko w oryginalnej wersji jezykowej.
1) Dlaczego Bree postanowila obrzezac Benjamina, na co sie nie zgadzal Orson?- przeciez ten rytual praktykowany jest jedynie w judaizmie, a Bree jest protestantka
2) Zach jest synem Mika. Jak myslicie dlaczego ten watek nie zostal juz wiecej poruszony, po tym jak sie na nowo pojawil. a moze cos przegapilam
i cos trzeciego sobie przypomnialam w ostatnim odcinku 6 sezonu, co dokladnie powiedzial Danny Monie w samochodzie, ze ona odpowiedziala how do you mean? o co ci chodzi a pozniej zaczela ich szantazowac?
nie zrozumialam tych dwoch poprzednich zdan Dannego
1. Bree postanowiła to zrobić ze względów higienicznych
2. nistety nie pamiętam
3. Angie i Dominic powiedzieli Monie, że są świadkami koronnymi, a Danny o tym nie wiedział i powiedział Monie, że od 11 września federalni są przewrażliwienie na temat terroryzmu nawet w starych sprawach, i wtedy ona się domyśliła o co chodzi i zaczął się szantaż
Zachary, w odcinku 2x16 Zachary przyjechał do swego dziadka, od strony matki, Noah Taylor. Wiedział o tym, że ten stary bogacz, prześladuje Paula, za to, że zabił jego córkę i biologiczną matkę Zacha. Gdy młody zażądał od dziadka, żeby zostawił ojca w spokoju, Noha zgodził się, ale zapytał o którego. Zachary odrzekł, że chodziło mu o Paula "jedynego i prawdziwego ojca, jakiego miał".
Tym samym publicznie ogłoszono jakie były relacje Mike'a z Zach'iem. Mike miał własną przeszłość i dowiedział się o synu, gdy ten miał 17 lat. Dlatego też, nie rozgrzebywano tego wątku. Po co robić coś na siłę, nie?
dziekuje bardzo :) teraz juz nic nie spedza mi snu z powiek, twoje wyjasnienie jest bardzo logiczne, chociaz z drugiej strony watek ten moglby sie pojawic chociazby tylko w rozmowach Mike- Susan, a zostal zupelnie pomieniety jakby pokrewienstwo miedzy nimi nigdy nie istnialo i Mike mial tylko jednego syna - MJ
Temat ten był poruszany koleżanko (co wnioskuje z nicka). Susan, na początku 2 sezonu zerwała przecież z Mike'iem, ale potem znowu się zeszli. Dlaczego? Mike postawił sprawę jasno: skoro chce być z nim, to "Zachary jest teraz w pakiecie". Susan, jak już wiadomo się zgodziła. Nie wiem który konkretnie odcinek to był, ale na bank z drugiego sezonu.
Pozdrawiam.
Tak to prawda, ale pozniej zostalo to calkowicie zapomniane, po tym jak ponownie sie zeszli po wypadku Mika i gdy Susan byla w ciaze z MJ, rowniez gdy Zach wrocil na Wisteria Lane , to tylko Gabi miala z nim kontakt. Czyzby Mike po wybudzeniu ze spiaczki zapomnial zupelnie o synu?
Nie zapomniał. Paul Young mu przypomniał, że miał syna. Siedzieli w jednym więzieniu, w trzecim sezonie. Mike wie o synu, ale zrozum: on nie chcie mieć żadnych kontaktów z ojcem biologicznym. Takie jest najprostrze wyjaśnienie i podane w serialu. Skoro nikt o tym nie wspomina, Mike ani Zach do tego nie dążyli, to nie chcą mieć nic wspólnego. Jedyne co to Zachary zapłacił za Mike'a ten milion dolarów kaucji i to wszystko.