PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Hej. Zastanawiaja mnie dwie sprawy, moze ktos mi sensownie wyjasni. Moglam czegos nie zrozumiec, pominac bo ogladalam do 5 sezonu Gotowe na Wszystko w oryginalnej wersji jezykowej.

1) Dlaczego Bree postanowila obrzezac Benjamina, na co sie nie zgadzal Orson?- przeciez ten rytual praktykowany jest jedynie w judaizmie, a Bree jest protestantka

2) Zach jest synem Mika. Jak myslicie dlaczego ten watek nie zostal juz wiecej poruszony, po tym jak sie na nowo pojawil. a moze cos przegapilam

i cos trzeciego sobie przypomnialam w ostatnim odcinku 6 sezonu, co dokladnie powiedzial Danny Monie w samochodzie, ze ona odpowiedziala how do you mean? o co ci chodzi a pozniej zaczela ich szantazowac?
nie zrozumialam tych dwoch poprzednich zdan Dannego

kinia_16

1. Bree postanowiła to zrobić ze względów higienicznych
2. nistety nie pamiętam
3. Angie i Dominic powiedzieli Monie, że są świadkami koronnymi, a Danny o tym nie wiedział i powiedział Monie, że od 11 września federalni są przewrażliwienie na temat terroryzmu nawet w starych sprawach, i wtedy ona się domyśliła o co chodzi i zaczął się szantaż

ocenił(a) serial na 8
aniaokon

dzieki za odpowiedz:) moze jeszcze ktos mi wyjasni sprawe Mike- Zach

kinia_16

Zachary, w odcinku 2x16 Zachary przyjechał do swego dziadka, od strony matki, Noah Taylor. Wiedział o tym, że ten stary bogacz, prześladuje Paula, za to, że zabił jego córkę i biologiczną matkę Zacha. Gdy młody zażądał od dziadka, żeby zostawił ojca w spokoju, Noha zgodził się, ale zapytał o którego. Zachary odrzekł, że chodziło mu o Paula "jedynego i prawdziwego ojca, jakiego miał".

Tym samym publicznie ogłoszono jakie były relacje Mike'a z Zach'iem. Mike miał własną przeszłość i dowiedział się o synu, gdy ten miał 17 lat. Dlatego też, nie rozgrzebywano tego wątku. Po co robić coś na siłę, nie?

ocenił(a) serial na 8
michu1945

dziekuje bardzo :) teraz juz nic nie spedza mi snu z powiek, twoje wyjasnienie jest bardzo logiczne, chociaz z drugiej strony watek ten moglby sie pojawic chociazby tylko w rozmowach Mike- Susan, a zostal zupelnie pomieniety jakby pokrewienstwo miedzy nimi nigdy nie istnialo i Mike mial tylko jednego syna - MJ

kinia_16

Temat ten był poruszany koleżanko (co wnioskuje z nicka). Susan, na początku 2 sezonu zerwała przecież z Mike'iem, ale potem znowu się zeszli. Dlaczego? Mike postawił sprawę jasno: skoro chce być z nim, to "Zachary jest teraz w pakiecie". Susan, jak już wiadomo się zgodziła. Nie wiem który konkretnie odcinek to był, ale na bank z drugiego sezonu.

Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

Tak to prawda, ale pozniej zostalo to calkowicie zapomniane, po tym jak ponownie sie zeszli po wypadku Mika i gdy Susan byla w ciaze z MJ, rowniez gdy Zach wrocil na Wisteria Lane , to tylko Gabi miala z nim kontakt. Czyzby Mike po wybudzeniu ze spiaczki zapomnial zupelnie o synu?

kinia_16

Nie zapomniał. Paul Young mu przypomniał, że miał syna. Siedzieli w jednym więzieniu, w trzecim sezonie. Mike wie o synu, ale zrozum: on nie chcie mieć żadnych kontaktów z ojcem biologicznym. Takie jest najprostrze wyjaśnienie i podane w serialu. Skoro nikt o tym nie wspomina, Mike ani Zach do tego nie dążyli, to nie chcą mieć nic wspólnego. Jedyne co to Zachary zapłacił za Mike'a ten milion dolarów kaucji i to wszystko.