No wiem że ten serialik leci na FoxLife ehh nawet oglądałam ze 3 odcinki nowe ... ale mam problem bo niestety moja mama nie ogląda tego serialu a ja go po prostu KOCHAM ! no i właśnie mam do was pytanko , może ktoś wie kiedy będzie nowy sezon na polsacie prosze napiszcie bo ja czekam na ten serial i nie mogę się doczekać
Pzdr dla fanów
Nie wiadomo, coś przebąkiwano o 20 kwietnia, ale pewniejszym terminem jest chyba wrzesień. A tak poza tematem, to jaki jest związek, że twoja mama nie ogląda tego serialu z tym, kiedy ten sezon będzie na Polsacie? Okupuje cały czas kablówkę, zabrania ci oglądać, czy jak? Nie nabijam się ani nic, po prostu jestem ciekaw.
Moża ja odpowiem chociaż nie jestem w tej sytuacji. Zazwyczaj telewizje kablowe odbiera jeden tv w domu. Biorąc pod uwagę dość późną porę emisjie zrozumiez problem.
nie , nie chodzi o to że zabrania mi oglądać tylko że w pokoju rodziców jest ten program(Foxlife) ,a u mnie są tylko 3 i jak chcem obejrzeć u nich to oni zawsze coś innego oglądają ... i właśnie się pytam czy ktoś wie kiedy będzie na polsacie nowa seria :) Pzdr.
No to koleżanko albo ściągaj przez torrenta albo ogladaj on - line na www.sidereel.com albo walcz o swoje prawa ( pilota ) . Zgodnie z Kodeksem prawa rodzinnego i opiekuńczego masz prawo do relaksu, jezeli ten serial cie relaksuje masz prawo go ogladac a co za tym idzie jesli ktos z czlonkow rodziny nie daje ci tego prawa mozesz założyc mu sprawe w sadzie powszechnym, gdyby i ten zawodł zawze pozostaje Trybunał Sprawiedliwości w Brukseli. Noo, to chyba Ci pomogłem ;)
Ja osobiscie ssie torenty.Pozdro
hehe dzięki ,spróbuję skorzystać z twoich rad chociaż nie wiem czy coś zdziałam ... jest ich tak dużo że mam z czego wybierać jakby coś niewypaliło :P ... Pzdr :)