PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118181
7,0 25 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

No wiem że ten serialik leci na FoxLife ehh nawet oglądałam ze 3 odcinki nowe ... ale mam problem bo niestety moja mama nie ogląda tego serialu a ja go po prostu KOCHAM ! no i właśnie mam do was pytanko , może ktoś wie kiedy będzie nowy sezon na polsacie prosze napiszcie bo ja czekam na ten serial i nie mogę się doczekać
Pzdr dla fanów

użytkownik usunięty
Czekoladova_Czekolada_

Nie wiadomo, coś przebąkiwano o 20 kwietnia, ale pewniejszym terminem jest chyba wrzesień. A tak poza tematem, to jaki jest związek, że twoja mama nie ogląda tego serialu z tym, kiedy ten sezon będzie na Polsacie? Okupuje cały czas kablówkę, zabrania ci oglądać, czy jak? Nie nabijam się ani nic, po prostu jestem ciekaw.

ocenił(a) serial na 10

Moża ja odpowiem chociaż nie jestem w tej sytuacji. Zazwyczaj telewizje kablowe odbiera jeden tv w domu. Biorąc pod uwagę dość późną porę emisjie zrozumiez problem.

ocenił(a) serial na 10

nie , nie chodzi o to że zabrania mi oglądać tylko że w pokoju rodziców jest ten program(Foxlife) ,a u mnie są tylko 3 i jak chcem obejrzeć u nich to oni zawsze coś innego oglądają ... i właśnie się pytam czy ktoś wie kiedy będzie na polsacie nowa seria :) Pzdr.

Czekoladova_Czekolada_

No to koleżanko albo ściągaj przez torrenta albo ogladaj on - line na www.sidereel.com albo walcz o swoje prawa ( pilota ) . Zgodnie z Kodeksem prawa rodzinnego i opiekuńczego masz prawo do relaksu, jezeli ten serial cie relaksuje masz prawo go ogladac a co za tym idzie jesli ktos z czlonkow rodziny nie daje ci tego prawa mozesz założyc mu sprawe w sadzie powszechnym, gdyby i ten zawodł zawze pozostaje Trybunał Sprawiedliwości w Brukseli. Noo, to chyba Ci pomogłem ;)

Ja osobiscie ssie torenty.Pozdro

ocenił(a) serial na 10
hitmancode47

hehe dzięki ,spróbuję skorzystać z twoich rad chociaż nie wiem czy coś zdziałam ... jest ich tak dużo że mam z czego wybierać jakby coś niewypaliło :P ... Pzdr :)

Czekoladova_Czekolada_

pisałem do polsatu i będzie dopiero lecieć jesienią :{{{{{

ocenił(a) serial na 10
kepiks

Łii Jesienią ???? !!! OMG no to sobie poczekam ;/
Pzdr dla wszystkich :)