PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mam fajną zabawe - na ile lubicie ten serial to tyle dajcie plusików - oto moja sonda:
++++++++++-superancki
+++++++++-b.b.dobry
++++++++-b.dobry
+++++++-dobry
++++++-oki
+++++-pasuje mi/może być
++++-taki se
+++-przeciętny
++-oczekiwalam/em na więcej
+-zły
A minus (-)-nie lubie oglądać/nie oglądam

Mam nadzije ze ta zabawa wam się spodoba - czekam na wasze odpowiedzi i pozdro dla wszystkich fanów z gotowych na wszystko!

A moja ocena to -++++++++++-superancki!pOZDRO!:D

mila_Silvia

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

mila_Silvia

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++ I jeszcze więcej

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Ta zabawa NIE MA SENSU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto będzie liczył te wszystkie plusy?????????????????????????????????????????? Nie prościej oceniać punktowo np w skali od 1 do 10??? Ja dałbym 10/10 i czuje, że 99 % też tak da, więc również i to sensu mieć nie będzie...
Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 10
Koziorozec3

Same +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
i same 10/10,co było do przywidzenia.