PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117693
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Finał 3 sezonu!

ocenił(a) serial na 10

Jak wam się podobał finał 3 sezonu? Moim zdaniem był świetny szczególnie końcówka. Jak myślicie wyratują Edie?

karolqqa

Jak dla mnie był trochę drastyczny... W życiu nie domyśliłabym się, że Eddie, która nigdy się nie poddawała, powiesiła się! Straszne! Mam nadzieję, że ją jednak odratują!

ocenił(a) serial na 10
karolqqa

Jak dla mnie był świetny, zresztą jak cała 3 seria (moim zdaniem najlepsza). Wszystkie "desperatki" poza Susan rozpoczną kolejny sezon od zmagania się z problemami, choć i pewnie jej one nie ominą

karolqqa

a 23 odcinek byl ostatnim w 3 serii?
3 seria byla inna niz poprzednie. nie bylo zagadki, ktorej rozwiazanie pojawiloby sie w ostatnim odcinku. jakos zamienilo sie to bardziej w obyczajowy serial. nie bylo na co czekac do konca serii. zagadki z orsonem wyjasnily sie juz dawno. zagadka z pania McCluskey trwala tez bodajze 2 odcinki. jak dla mnie nie bylo tej tajemniczosci w 3 serii, a to odroznialoo desperatki od innych seriali.
pewnie dlatego odcinek 23 nie zachwycil mnie, tak sam jak 3 seria. ehh

martamw

Tak, był to ostatni odcinek. Wg mnie, trzecia seria była dobra, mimo że, tak jak mówisz, nie było zbyt wielu zagadek. Ale i tak czekało się z niecierpliwością na następny odcinek bo nie wiadomo było, czy Susan w końcu będzie z Mikem i czy może Gabrielle odmyśli się w kwestii ślubu :). Ale byłam trochę zawiedziona epizodem z Artem. Nie wyjaśniło się w końcu, o co dokładnie z nim chodziło. Ech, czekam na następną serię :).

Dzasmin

a zakonczenie z eddie skjarzylo mi sie z serialem lost. taka niewiadoma na ktorej wyjasnienie trzeba czekac az do nastepnej serii.
zupelnie oodwrotnie niz bylo w zeszlych sezonach. wydaje mi sie,ze to chwyt zeby przyciagnac widzow do ogladania kolejnej serii.
ja nie czekalam z niecierpliwoscia na kolejny odcinek. zamienilo sie to zdecydowanie na obyczajowke i traktowalam to bardziej jak niedzielny serial, ktory sie oglada tylko dlatego, ze leci w tym czasie ;). fakt, ogladam bo bardzo lubie ten serial, ale to juz nie jest to co kiedys. brakuje tego "czegos".

użytkownik usunięty
martamw

Cóż - wiadomo, że gwoździem trzeciej serii miała być kwestia Bree, Orsona, Almy i spółki. Ale skoro Cross musiała przerwać grę w serialu zakończyli ten wątek wcześniej, a dalej nie było już czasu i pewnie pomysłu na dobrą intrygę. Gdyby nie ciąża Marcii Cross podejrzewam że finał 3 sezonu byłby najbardziej emocjonujący. Wg mnie i tak poradzili sobie dobrze, nie było mrożących krew w życiach wydarzeń, ale z drugiej strony podobało mi się, ze skupiono się więcej na wewnętrznym życiu (niektórych) bohaterek.

ocenił(a) serial na 10

Najcudowniejszy moment finałowego odcinka trzeciej serii było to gdy Gabrielle pocałowała Carlosa. To było świetne!!! :)

Mara_2

Zgadzam się, to było fajne :). Słyszałam, że Gabrielle i Carlos mają być razem w 4 serii, mam nadzieję, że tak będzie :).

ocenił(a) serial na 9
Dzasmin

Ja też mam taką nadzieję, bo Lang okazał się sukinsynem. Kurde szkoda trochę Eddie. Wydaje mi się, że jej nie uratują. Czytałem gdzieś, że Nicolette odchodzi z serialu, więc Eddie pewnie umrze :(

Nurs

Ech, szkoda. Mimo że Eddie czasami mnie mocno wkurzała, to też mi jest jej żal. Pewnie Carlos będzie miał wyrzuty sumienia i sam ten wątek będzie się ciągnął przez kilka odcinków :/.

ocenił(a) serial na 10
Dzasmin

Odcinek oczywiście nie tak szokujący jak ostatnie epizody 1 i 2 sezonu, ale wiadomo dlaczego (ciąża Marcii, wcześniejsze wyjaśnienie intrygi tip., tak jak wcześniej pisaliście) i szczerze mówiąc, pozostawił u mnie wielki niedosyt, ale i zaciekawienie - jak będą się układały relacje Lynette-Matka, Lynette-Tom, Gabrielle-Victor, Gabrielle-Carlos, Susan-Mike, Bree-reszta świata. Wielka szkoda, że zrezygnowano z wątków Arta (zapewne na rzecz raka Lynette) i Julie-Austin (zawsze jakieś urozmaicenie).
No cóż, nie pozostaje nic innego, jak czekać do marca, ale to ogroomnie długo...
Podsumowując- 3 seria była naprawdę bardzo dobra, chociaż w moim mniemaniu na miano "świetnej" zasługuje druga ;)

Wega

Dlaczego do marca? Przecież nowe odcinki ukażą się już 29 września tego roku.

ocenił(a) serial na 10
Dzasmin

Och, masz rację. Zasugerowałam się tytułem wcześniejszego tematu, ale teraz przeczytałam odpowiedzi na niego i faktycznie, 29 września ;) W takim razie w porządku, nie jest źle ;)