PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Genialny!

ocenił(a) serial na 10

Jedyny serial, jaki oglądam! Jest po prostu świetny!

KuKiKaZMaN

No ba! Esencja serialu tkwi w niebanalnym scenariuszu, świetnych aktorkach, diametralnie różnych postaciach które grają one, pięknej scenerii idealnej ulicy oraz zajeb... tekstach które one wypowiadają.

Dla mnie też jest ważne to, że pokazano w nim, na przestrzeni lat, przemijalność życia, oraz że nic nie jest stałe: sąsiedzi odchodzxą i przychodzą, stare przyjaźnie mogą być nagle zerwane, ludzie umierają i rodzą się nowi.

Jest w nim jeszcze coś, czego prakuje w polskich produkcjach... Nie wiem jednak co i nie umiem teraz tego określić...

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Dokładnie!!

Nie banalny scenariusz i genialna fabuła. Idzie juz 84 odcinek a nic a nic mi się nie znudził :] Co innego np. Skazany na śmierć robi sie juz BAJECZKA i nuda....

I jeszcze bardzo fajne końcowe motta :) ŚWIETNE!

Fisher_7

Nie zapominajmy też o tajemnicach sezonu, które, dlatego że natura ludzka jest zbudowana tak, a nie inaczej, przyciągają do każdego odcinka widzów na całym świecie.

1: Mary Alice
2: Applewhite'owie
3: Hodge'owie
4: Katherine
5: Dave

ocenił(a) serial na 10
michu1945

serial sam w sobie jest cudowny i świetny... nawet przebija mój ukochany Seks w wielkim mieście który kiedyś był moim najlepszym serialem... ale martwi mnie spadek oglądalności Gotowych... zaledwie 13 mln. obejrzało ostatni odcinek 5x13. w porównaniu pierwsze trzy odcinki 5 sezonu oglądało średnio 16-17 mln. widzów. miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy, bo styczeń-luty to czas nagród itp.

ocenił(a) serial na 8
Kondzii93

To jest typowo kobiecy serial.
Ale dziwota mimo ze jestem meszczyzną jest dla mnie bardzo wciągający.
Historia jest bardzo dobrze wykonana i wciagająca, a nie jak W "skazanym na śmierc" tle pieprzenia ze nie wiadomo o co chodzi.