No ba! Esencja serialu tkwi w niebanalnym scenariuszu, świetnych aktorkach, diametralnie różnych postaciach które grają one, pięknej scenerii idealnej ulicy oraz zajeb... tekstach które one wypowiadają.
Dla mnie też jest ważne to, że pokazano w nim, na przestrzeni lat, przemijalność życia, oraz że nic nie jest stałe: sąsiedzi odchodzxą i przychodzą, stare przyjaźnie mogą być nagle zerwane, ludzie umierają i rodzą się nowi.
Jest w nim jeszcze coś, czego prakuje w polskich produkcjach... Nie wiem jednak co i nie umiem teraz tego określić...
Dokładnie!!
Nie banalny scenariusz i genialna fabuła. Idzie juz 84 odcinek a nic a nic mi się nie znudził :] Co innego np. Skazany na śmierć robi sie juz BAJECZKA i nuda....
I jeszcze bardzo fajne końcowe motta :) ŚWIETNE!
Nie zapominajmy też o tajemnicach sezonu, które, dlatego że natura ludzka jest zbudowana tak, a nie inaczej, przyciągają do każdego odcinka widzów na całym świecie.
1: Mary Alice
2: Applewhite'owie
3: Hodge'owie
4: Katherine
5: Dave
serial sam w sobie jest cudowny i świetny... nawet przebija mój ukochany Seks w wielkim mieście który kiedyś był moim najlepszym serialem... ale martwi mnie spadek oglądalności Gotowych... zaledwie 13 mln. obejrzało ostatni odcinek 5x13. w porównaniu pierwsze trzy odcinki 5 sezonu oglądało średnio 16-17 mln. widzów. miejmy nadzieję, że wszystko wróci do normy, bo styczeń-luty to czas nagród itp.