PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117739
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

GNW zaczeły sie w 2004 jak byłem w 4tej klasie podstawowej, teraz mam 17 lat, serial skończy się zapewne za jakieś 2/3 lata
praktycznie GNW lecą przez całą moją młodość, a napewno przez moją "kumatą" część życia ;D
nie wyobrażam sobie, że ten genialny serial się kiedyś może skończyć ;)

ArusArczes

jak GNW się skończą moje życie radykalnie straci coś wspaniałego ... :P

ArusArczes

Nie martw się (bo nie jesteś sam): moje też...

ArusArczes

To jestem następna też mam takie odczucie. Serial jest wyjatkowy, tak dopracowany w każdym calu. Niesamowity :)
zaczełam oglądać tak "na poważnie" dopiero półtora roku temu. Gdy się zaczął rodzice mówili, że to serial nie dla mnie (miałam 12 lat) potem przestałam sie interesować i w wakacje zeszłego roku znowu natrafiłam na GNW i od tej pory je UWIELBIAM.

ArusArczes

gnw to jest wogóle jedyny serial/film, podczas którego oglądania zapominam całkowicie o realu :)
praktycznie nie mam myślenia 'ze to są tylko aktorzy', tylko jak np. edie leżała martwa, to się dosłownie zastanawiałem, co sobie myśli w tej chwili gabrielle czy susan ;)
ech, ale w końcu jak już wspomniałem 'znam' te laski od paru lat ;]

ocenił(a) serial na 10
ArusArczes

Ten serial ma w sobie po prostu coś magicznego. Jest jedyny w swoim rodzaju. Te wszystkie sekrety... Człowiek próbuje je rozwikłać w swojej głowie, znaleźć odpowiedź... a tu na koniec taki zaskok. Okazuje się, że jest to coś niespodziewanego, mega szok. Jestem zła, że w tym roku tak późno ma premierę sezon 7.