Hej mam do was pytanie.Bo chce sobie kupić gre gotowe na wszystko i nie wiem czy rzeczywiście jest fajna.Jak nie jest to nie mam po co wydawać pieniędzy? Może ktoś z was ją ma?Jak tak to jak myślicie warto ją kupić?
Dzięki z góry:)
Ja mam tę grę! jest cudowna, bardzo dobrze się w nią gra, można być jedną z desperatek! Ale gra ta jedną wadę - trzeba mieć bardzo drogą kartę graficzną i dosyć wolno chodzi! Ale ogólnie jest bardzo fajna, bo wszystko związane z Desperates Housewives jest super!
No zgadzam sie ja nie moglam sie od niej oderwac, jest strasznie ciekawa i wciagajaca. Z wadami sie zgodze bo tez mi strasznie wolno chodzila ale warto bylo zagrac do konca :)
Gra mnie osobiście nie wciągnęła mimo że jestem zagorzałym fanem DH, ale co jest dla mnie zaskoczeniem, maksymalnie wciągnęła moją siostrę, która za to nie przepada za serialowymi perypetiami. Nie może wręcz się od niej oderwać. To wystarczający dowód na to, że jednak w grę warto zainwestować i nie jest (przynajmniej na święta, nie była) droga-39.90 w Empiku. I wcale nie chodzi tak wolno jak mówicie-u mnie lepiej od The Sims 2.