Mam pytanie: ile sezonów tego serialu już powstało? (chodzi mi też o to co ewentualnie nie zostało jeszcze wyemitowane w Polsce)
Nie! Zrealizowanych sezonów jest 4 z 7. Aktorki i aktorzy grajacy swe role mają kontrakty do 2011 roku a 2011 (rok 7 sezonu) - 2004 (rok 1 sezonu) = 7 sezonów.
Sądzę, że może być wiecej, niż 7 czy 8 sezonów, nie wydaje mi się zeby tak szybko z niego zrezygnowali, jak zdobył taką popularność, tylko mam nadzieje, iz kolejne serie, będą tak samo dobre jak jej porzedniczki
Uważam, że sezonów będzie tylko 7. Pamiętacie "Z archiwum X"? Serial był ciekawy aż do 7 sezonu a potem akcja zaczęła się gmatwać, nie była już tak interesująca, odcinki stawały się dziwaczne itd. - jednym słowem, nie było pomysłu na dalsze jego dzieje. Twórcy "Zagubionych" mówią to samo, że u nich będzie tylko 7 sezonów, bo dalej się już nie opłaca i seriale w około 6/7 sezonie tracą swój magnetyzm. Z resztą, pisze to po raz wtóry, istnieją kontrakty desperatek (w tym Brendy Strong), ważne do 2011 roku. A wiemy, że 2011 (koniec serialu) - 2004 (jego początek) = 7 lat, czyli 7 sezonów.
Osobiście, mam nadzieję, że będą dalsze sezony. Ale to jest świat seriali/filmów i on się rządzi innymi prawami.
PS. Po 7 sezonach "Lost", powstanie kinowa wersja serialu. Tak czytałem w "Świecie seriali".