PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117727
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Mam pytanie: ile sezonów tego serialu już powstało? (chodzi mi też o to co ewentualnie nie zostało jeszcze wyemitowane w Polsce)

ocenił(a) serial na 10
Maarit

Aktualnie w USA leci 4 sezon,a u nas 3.Wszystkich podobno ma byc ok 8.

anitab_22

Nie! Zrealizowanych sezonów jest 4 z 7. Aktorki i aktorzy grajacy swe role mają kontrakty do 2011 roku a 2011 (rok 7 sezonu) - 2004 (rok 1 sezonu) = 7 sezonów.

ocenił(a) serial na 8
Maarit

Sądzę, że może być wiecej, niż 7 czy 8 sezonów, nie wydaje mi się zeby tak szybko z niego zrezygnowali, jak zdobył taką popularność, tylko mam nadzieje, iz kolejne serie, będą tak samo dobre jak jej porzedniczki

Zuzaa_3

Uważam, że sezonów będzie tylko 7. Pamiętacie "Z archiwum X"? Serial był ciekawy aż do 7 sezonu a potem akcja zaczęła się gmatwać, nie była już tak interesująca, odcinki stawały się dziwaczne itd. - jednym słowem, nie było pomysłu na dalsze jego dzieje. Twórcy "Zagubionych" mówią to samo, że u nich będzie tylko 7 sezonów, bo dalej się już nie opłaca i seriale w około 6/7 sezonie tracą swój magnetyzm. Z resztą, pisze to po raz wtóry, istnieją kontrakty desperatek (w tym Brendy Strong), ważne do 2011 roku. A wiemy, że 2011 (koniec serialu) - 2004 (jego początek) = 7 lat, czyli 7 sezonów.

Osobiście, mam nadzieję, że będą dalsze sezony. Ale to jest świat seriali/filmów i on się rządzi innymi prawami.

PS. Po 7 sezonach "Lost", powstanie kinowa wersja serialu. Tak czytałem w "Świecie seriali".