PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117733
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Jak myślicie

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie z kim Mike brał ślub??

użytkownik usunięty
no_bo_co

Oby nie Susan! Mam nadzieję, że to będzie jakaś nowa postać.

Nowa postać? Kto bierze ślub po 3 miesiącach znajomości? No ale to w końcu DH. Tutaj wszystko jest możliwe ;d

użytkownik usunięty
reddelicious

To tylko serial. Wszystko jest możliwe.
[Brat mojej babci poślubił kobietę znając ją 2 tygodnie.]

no_bo_co

Kim jest panna młoda?

I teoria:
Końcowa scena jest snem i to się nie dzieje naprawdę. Tak jak w ostatnim odcinku przedostatniego (?) sezonu "Magdy M.". Tytuł odcinka finału ("it's only iin your head" - to tylko w twojej głowie) moze coś sugerować na ten temat. Mary Alice już zaglądała do snów. Jak ktoś nie pamięta to było to w odcinku "Bang" (3x07).

II teoria:
Jest to jakaś trzecia kobieta, która umrze w ostatnim odcinku 6 sezonu. Tak jak w serialu "Scarlett". Pokazano tam historię O'Hary (Joanne Whalley) i Butlera (Timothy Dalton) po rozstaniu i rozwodzie, gdzie Rhett wziął za żonę Anne Hampton (Annabeth Gish), lecz niestety zmarła ona na skutek epidemii. Wtedy dopiero Scarlett i Rhett pobrali się ponownie. Tam był jeszcze proces Scarlett o morderstwo, ale wszystko się dobrze skończyło...

III teoria:
To Katherine. Dana ma podpisaną umowę na 3 sezony = będzie obecna jeszcze w serii szóstej, siódmej i ósmej i spokojnie jej bohaterka może być żoną Mike'a, przez trzy sezony. Teri ma natomiast podpisaną umowę do 9 sezonu. Czyli pod koniec 8 sezonu odejdzie z ekipy kolejna aktorka a z serialu... Katherine Delfino, jeśli to ona. Mike będzie dochodził do siebie przez cały sezon, by wreszcie pod jego koniec połączyć jego i Susan na zawsze.

IV teoria:
To Susan. Dlaczego? Obecny jest Karl. Chyba, że Bree namówiła Mike'a na jego obecność? Żartuje. Pod welonem można dostrzec pukle ciemniejszych włosów a pastorem jest ten sam człowiek co dawał ślub Mike'owi i Susan w odcinku "Getting Married Today" (3x23). Pod koniec odcinka lecz przed sceną ślubu, kiedy Dave siedzi jeszcze w aucie, po wypadku, Mike i Susan się całują. To też coś znaczy, chyba, że jest to mylący trop.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

IV teoria najbardziej mi pasuje

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

mi też IV teoria najbardziej pasuje, i zgadzam się z tym że jest tam Karl(mam nadzieję że wszyscy wiedzą kim on był dla Susan), bo inaczej co on by robił na ślubie Mike'a i Katherine, ale na ślubie Mike'a z Susan-jak najbardziej.........

no_bo_co

Patrząc po temacie to oczekujecie spojlera, więc proszę: Mike będzie z Catherine, tą co pojawiła się w ostatniej serii. To jest prawda, bo moja koleżanka ogląda to w Anglii. A tak na marginesie to wszystko dzieje się po3 latach, a nie miesiącach.

DizzyMissLizzy

jak może oglądać to w Anglii, gdy w USA jeszcze nie nakręcili tych odcinków?? pomyśl logicznie. to nie jest moda na sukces!!

DizzyMissLizzy

My piszemy tu o serii SZÓSTEJ, a nie PIĄTEJ.

no_bo_co

Dobra, załapałam jak już wysłałam, ale było za późno, przepraszam pomyliłam się.

DizzyMissLizzy

Dobrze, dobrze. Nic się nie stało ;d A co do tych teorii to jestem za IV. Mike zdecydowanie nie pasuje do Katherine, a z Susan tworzą fajną parę.

użytkownik usunięty
reddelicious

Jezuśśś, ja bym zwymiotowała jakbym znów miała patrzeć na Susan z Majkiejm. Niech scenarzyści dadzą jakąś nową postać.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się całkowicie. Susan i Mike jakoś tak wymiotnie na mnie działali ile razy można się schodzić i rozchodzić niech każde ułoży sobie życie na nowo byle osobno.

użytkownik usunięty
gucio124

No więc właśnie. Ponowne ich zeswtanie byłoby niemiłosiernie nudne. W ogóle sentymentalana Susan robi się nudna. Niech zrobi jakiś numer, jak Bree romansując z Karlem. Np. zacznie się puszczać na prawo i na lewo jak Edie ;D.

Każdy ma inne zdanie. A co to pomysłu puszczalskiej Susan to trochę dziwne. Susan to Susan, taka sentymentalna niezdara, nie wiem po co robić z niej drugą Edie.

użytkownik usunięty
reddelicious

Nie ma sensu robić z niej drugiej Edie, oczywiście, że nie. To był tylko przykład.

no_bo_co

Temat brzmi "Jak myślicie z kim Mike brał ślub??" A NIE "Jaka powinna być Susan" czy "Susan i Mike do siebie nie pasują".

michu1945

Ask Desperate Housewives: Part 12
http://www.youtube.com/watch?v=vcBVj3uELS0&feature=related

(czas od 1:16 do 1:42)

Marc Cherry mówi, że wprowadzi jedną lub dwie nowe postaci w finałowym sezonie. Mike mógł się więc ożenić z kimś trzecim.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Raczej w finałowym odcinku...; p

za krótki.

Arno

Wybacz. Faktycznie: Może zostaną wprowadzone w odcinku 5x24, dwie lub jedna postać.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

ale się czepiasz:P ;)takie malutkie odejście od tematu:)

no_bo_co

mam nadzieje, że z Suzan, Lubie takie filmy, tudzież seriale, gdzie dwoje przeznaczonych sobie ludzi, mimo trudności i przeciwieństw, w kocu spędza z sobą życie. Jest to dowód na to, że miłość zwycięża(oczywiście tylko w filmach, bo w prawdziwym życiu tak niestety nie jest)

użytkownik usunięty
micora

Lolllll. ;D A skąd wiesz, że to właśnie Mike jest Susan przeznaczony? ;D

ocenił(a) serial na 10

Bo Marc Cherry tak mówi.

ocenił(a) serial na 10
poka20

a tak a z innej bajki :D
To kiedy 6 sezon ? ;)

ocenił(a) serial na 10
nk1994

Tak jak zwykle co roku jesienią.
A dokładnie to premiera 6 sezonu; czyli data emisji 6x01 to 27 września 2009 (niedziela).

Pozdrawiam.;)

ocenił(a) serial na 10
Arno

wielkie dzięki :D Czyli jeszcze całe wakacje przed nami :)

no_bo_co

Moim zdaniem Susan.

///////////////////////////////////////////////////////////////////

ocenił(a) serial na 10
no_bo_co

NA BANK Z SUSAN bo w świecie seriali pisali ze Mark Cherry zdradził że w szóstym sezonie Katherine bedzie walczyła o zyskanie równowagi po utracie Mike'a! Ale coraz bardziej się zastanawiam czy to przzypadkiem nie bedzie ktoś trzeci??????OBY NIE!

ocenił(a) serial na 10
Marian_21

jakiego wyznania byli Mike, Susan i Katherine? Ktos pamieta? :)
slub byl brany w kosciele prezbiterianskim, mozna dojsc do tego na podstawie ich wyznan ;D

ag_

Ciężko to ustalić, bo nie pamiętam sceny, gdy Katherine jest w jakimkolwiek kościele/zborze. Z resztą ten facet co udzielał ślubu Mike'owi teraz, pod koniec sezonu 5, udzielał ślubu Susan i Mike'owi w odcinku "Getting Married Today" (3x23)

ocenił(a) serial na 7
michu1945

Co do tego, że spod welonu wystają ciemne pukle...
Wstawili tam statystkę.

I znając życie ohajta się z jakąś 3, inną kobitką. Scenarzyści mają tutaj bujną wyobraźnię :P

ocenił(a) serial na 9
Wwerk

A ja wam powiem że to z pewnością była Susan ponieważ czytałem wywiad z Jamesem Denton'em i wspomniał tam, że Mike i Susan będą razem w kolejnym sezonie:)

ocenił(a) serial na 10
adam_k93

A możesz nam podać link do tego wywiadu? ; o

ocenił(a) serial na 10
Arno

Też to czytałam, to jest na stronie jakiejś telewizji(nie pamiętam, która produkuje ten serial) i tam było napisane, że Katherine będzie się próbowała pozbierać po stracie Mike'a, a Susan i Mike się połączą.
Nie mówiąc już o tym, że finałowa scena odcinka na to wskazuje- Mike całuje Susan, a potem w kościele postać w sukni jest drobna i ciemnowłosa. Wyjaśnia to też brak Susan wśród gości(gdyby to była Katherine, lub jakaś nowa, to pewnie by przyszła :) )

ocenił(a) serial na 10
tysenna

A ile razy można pisać, że postać może być drobną brunetką a i tak nie musi to być Susan i na pewno nie jest to Teri, która ją gra - bo pod welonem jest STATYSTKA!

A nie bylo konkretnych spoilerów, że Katherine będzie starała się pozbierać po jego stracie. Było tylko napisane, że rodzina się połączyła - co było widać po wypadku. A...i ich "trójkąt" ma być kontynuowany, mimo ślubu! Więc...

ocenił(a) serial na 10
Arno

Ale statystka bardziej przypomina Susan i choćby to coś mówi :)
Poza tym, to, co przeczytałam(linka nie pamiętam) mówiło wyraźnie, że Mike i Susan się połączyli, a nie rodzina.

ocenił(a) serial na 10
tysenna

Po pierwsze było napisane, że RODZINA się połączyła.
A po drugie : czym statystka przypomina Susan? Kolorem włosów? To nic nie znaczy - już dawno bodajże Dana, która gra Katherine powiedziała żeby nie sugerować się wyglądem Panny Młodej...To może być i Katherine i Susan i jakaś inna...i to nic nie mówi, bo nie wiem jakim cudem stwierdziłaś, że do kogoś jest podobna statystka...; o