Czytalam w gazecie za rezyser chce usmiercic jedna z desperowanych w finale serii .Jak myslicie ktora to bedzie ?
Czemu wierzycie ze wszystko cowam napiszą ;-/ ?? Żadna nie umrze, pisali,że umrze Bree ,a to nie prawda, bo skończyła się 2 seria a ona nadal żyje, a to plotki ,kóre mają pewnie tylko zwiększyć oglądalność....
Mi się wydaje, że to będzie Gabrielle. Sama ostatnio mówiła, że nie chce grać już w serialu tylko chce grać w filmach klinowych. A jeszcze pogłoski, że chce napisać książkę i nie ma teraz na to czasu. Wszystko wskazuje na nią.
A ja ostatnio czytałem wywiad z Longorią, gdzie stwierdział, że owszem, chce występować w filmach kinowych ale nie zamierza rezygnować z "Gotowych na wszystko" :). Ja osobiscie myślę, że to były bujdy z tym uśmierceniem :].
Też mi się tak wydaje. O tym, co się dzieje na planie, chodzą różne plotki, raz, że wszystkie aktorki się przyjaźnią, raz, że nienawidzą, i tak samo jest z tym. A można wziąć pod uwagę, że często gdy aktorka grymasi na swoją rolę lub gażę, scenarzyści straszą, że jeżeli jej się nie podoba, to jej rolę uśmiercą - i kto wie, może akurat coś takiego było ;).
Mogę Cię zapewnić, że żadna z pań "Gotowych na wszystko" nie zostanie uśmiercona. Ich kontrakty są na 7 lat, czyli 7 sezonów, a więc możesz być pewna, że każda z nich pożyje jeszcze co najmniej 7 sezonów (chyba, że serial straci na popularności i zakończą jego emisję szybciej).
żadna nie umrze... skończyłam oglądać serię 2 i jak narazie wszystkie żyją... co prawda Bree była bliska śmierci ale jednak ocalała... mam nadzieję że w kolejnej serii rozstrzygnie się wątek Andrew, bo jest on dla mnie bardzo interesujący, choć nie mniej interesuje mnie co Tom i jego żona zrobią w nowej zaistniałej sytuacji :))
Ktos umrze ale nie będzie to żadna z desperatek....
[Małe Spoilerki :P ]
Tom i Lynette mają rzeczywiście niezły orzech do zgryzienia...
Ale bardziej interesuje mnie Mike i ten cały wątek z nim i doktorkiem który się nawiązał w ostatnich odcinkach...
A i jeszcze Carlos nieźle podpadł :P Ciekawe jak to teraz będzie z nim i z Gabi....