...bo przecież ważniejsze jest oglądanie wiecznie rozhisteryzowanej górniakowej, sztucznego ibisza (albo nazwijmy go inaczej: prawdziwego w swoim wyglądzie ibisza jak cycki dody czy pameli anderson) i pseslodkiej kasieńki cichopećkowej...a reklamy? to dopiero jest coś! to takie miłe z ich strony, że reklamy są takie dłuuuuuugie... co z tego, że jedna trwa przez 10 minut... przecież każdy musi odpocząć po wyczerpujących 5 minutach serialu, po prostu rewelacja, a tłumaczenie na polski w "Gotowych na wszystko"? No po prostu bomba! Jak to dobrze, że pomijają przetłumaczenie tak wielu zdań i jak to miło, że tłumaczą zupełnie inaczej niż było powiedziane przez odtwórczynie głównych ról...
Oczywiście wszystko było ironiczne. Chyba Was również to wszystko denerwuje? No nie znoszę polsatu!
Ja też nie, dlatego szukam w google'ach stron z desperatkami tuż po premierze amerykańskiej. Tym sposobem wiedziałem dużo wcześniej co dany sezonowy bohater ukrywał... A z angielskim u mnie dobrze, dlatego też rozumiem co dana postać mówi.
Muszę przyznać, że też olałem Polsat. Przez późną porę nadawania, zapominałem i nadal zapominam o tym serialu. Polsat na szczęście nie jest wyrocznią.
No zgadzam się z Wami...Polsat po prostu dobija..zresztą jak cała reszta polskiej TV;/
O takich porach,po całym dniu człowiek nie czerpie aż takiej przyjemności z oglądania tak wspaniałego serialu jak ,,Gotowe...",a czasami nawet wypada mu z głowy,że leci w TV!
I można z czystym sumieniem być mega-fanem serialu,ale no czasami to siła wyższa i przepada nam odcinek;(
a mam jeszcze pytanko:
Czy w takim razie (skoro tyle zostało wymienionych powodów nie oglądania filmu na Polsacie..) to czy opłaca się kupić ,,Gotowe na wszystko" na dvd?
Dziękować za odp;]
Pozdrawiam!
I wiem,wiem...;/
Pewnie nie ma 5 sezonu na dvd..chyba,że w języku angielskim...
Ale właśnie mam ochotę kupić 1 sezon i śledzić losy od początku,bo niestety nie wiem co się działo wcześniej ( tylko troszkę;p...)!
Nie wiecie jak te polskie wydania dvd...?
W Polsce dostępne są 4 pierwsze sezony na DVD. Ich cena to ok. 170 zł. Wszystkie zawierają polskiego lektora, ale również możesz oglądać odcinki z napisami. Pozdrawiam!
Napiszę ci jeszcze, że każdy sezon zawiera dodatkowe materiały, np. bloopersy czyli śmieszne scenki z planu zdjęciowego, niewykorzystane sceny, rozmowy z aktorami/twórcami, itp :P
Dzięki;]...
najwyraźniej warto kolekcjonować serialik;)
ale cena mi mówi,że raczej stopniowo;/