PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117733
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

...bo przecież ważniejsze jest oglądanie wiecznie rozhisteryzowanej górniakowej, sztucznego ibisza (albo nazwijmy go inaczej: prawdziwego w swoim wyglądzie ibisza jak cycki dody czy pameli anderson) i pseslodkiej kasieńki cichopećkowej...a reklamy? to dopiero jest coś! to takie miłe z ich strony, że reklamy są takie dłuuuuuugie... co z tego, że jedna trwa przez 10 minut... przecież każdy musi odpocząć po wyczerpujących 5 minutach serialu, po prostu rewelacja, a tłumaczenie na polski w "Gotowych na wszystko"? No po prostu bomba! Jak to dobrze, że pomijają przetłumaczenie tak wielu zdań i jak to miło, że tłumaczą zupełnie inaczej niż było powiedziane przez odtwórczynie głównych ról...

Oczywiście wszystko było ironiczne. Chyba Was również to wszystko denerwuje? No nie znoszę polsatu!

Dziewczynka_bez_zapalek

Ja też nie, dlatego szukam w google'ach stron z desperatkami tuż po premierze amerykańskiej. Tym sposobem wiedziałem dużo wcześniej co dany sezonowy bohater ukrywał... A z angielskim u mnie dobrze, dlatego też rozumiem co dana postać mówi.

ocenił(a) serial na 10
Dziewczynka_bez_zapalek

Muszę przyznać, że też olałem Polsat. Przez późną porę nadawania, zapominałem i nadal zapominam o tym serialu. Polsat na szczęście nie jest wyrocznią.

ocenił(a) serial na 10
Michal1982

No zgadzam się z Wami...Polsat po prostu dobija..zresztą jak cała reszta polskiej TV;/
O takich porach,po całym dniu człowiek nie czerpie aż takiej przyjemności z oglądania tak wspaniałego serialu jak ,,Gotowe...",a czasami nawet wypada mu z głowy,że leci w TV!

I można z czystym sumieniem być mega-fanem serialu,ale no czasami to siła wyższa i przepada nam odcinek;(

a mam jeszcze pytanko:
Czy w takim razie (skoro tyle zostało wymienionych powodów nie oglądania filmu na Polsacie..) to czy opłaca się kupić ,,Gotowe na wszystko" na dvd?

Dziękować za odp;]

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
tara_05

I wiem,wiem...;/

Pewnie nie ma 5 sezonu na dvd..chyba,że w języku angielskim...

Ale właśnie mam ochotę kupić 1 sezon i śledzić losy od początku,bo niestety nie wiem co się działo wcześniej ( tylko troszkę;p...)!

Nie wiecie jak te polskie wydania dvd...?

ocenił(a) serial na 10
tara_05

W Polsce dostępne są 4 pierwsze sezony na DVD. Ich cena to ok. 170 zł. Wszystkie zawierają polskiego lektora, ale również możesz oglądać odcinki z napisami. Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
tara_05

Napiszę ci jeszcze, że każdy sezon zawiera dodatkowe materiały, np. bloopersy czyli śmieszne scenki z planu zdjęciowego, niewykorzystane sceny, rozmowy z aktorami/twórcami, itp :P

ocenił(a) serial na 10
dawcio930

Dzięki;]...

najwyraźniej warto kolekcjonować serialik;)

ale cena mi mówi,że raczej stopniowo;/

tara_05

Na allegro można znaleźć 3 pierwsze sezony i to nowe zapakowane w folie tak do 100zł każdy i to z kosztem wysyłki ,jedynie co 4 sezon widziałam za ponad 120zł . Trzeba poszukać ale można trochę taniej za to kupić :)