no wlasnie kogo widzielibyscie w rolach
jak dla mnie:
Lynette - Edyta Olszówka
Susan - Danuta Stenka
Bree - Izabela Kuna
Gabrielle - Anna Przybylska
Mike - Paweł Małaszyński
Edie - Magdalena Cielecka
Dawajcie swoje pomysly na bohaterow ktorych juz wymienilam i na innych tez ;];]
Taki temat już był i to nawet kilka razy. Następnym razem radzę poszukać zamiast zaśmiecać forum.
A co do polskiej wersji mam nadzieję, że nigdy takowa nie powstanie. A porównanie Felicity Huffman do Edyty Olszówki to profanacja...
Pozdrawiam.
Dalam taki temat poniewaz nie wiedzialam ze juz wczesniej takie byly to po pierwsze a po drugie wiadomo ze nie da sie porownac aktorow ktorzy graja w gotowych.. do polskich i to byla po prostu propozycja z mojej strony a nie porownywanie jej do Felicity Huffman. Wiec jezeli twoim zamiarem bylo krytykowac moje zdanie to wogole trzeba bylo nie wchodzic na ten temat.
Sorry, nie wiedziałem, że Ciebie NIE WOLNO krytykować.
Zobacz ile Lynette przeszła w życiu: postrzał, rak, utrata dziecka to tylko niektóre z tragedii, które ją spotkały. I pisanie, że Pani Olszówka poradziłaby sobie z zagraniem takiej roli jest obrazą dla Felicity, twórców serialu i jego fanów. No, chyba, ze dobierałaś aktorów na zasadzie podobieństwa zewnętrznego...
moja odpowiedź (już raz pisana, potem powielana :D )
"nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
polska wersja DH to chyba największy koszmar!
Polacy zabiliby ten serial, jego wyjątkowość zostałaby zbesztana!
Polskiej wersji DH - stanowcze NIE!"
moja odpowiedź (już raz pisana, potem powielana :D )
"nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
polska wersja DH to chyba największy koszmar!
Polacy zabiliby ten serial, jego wyjątkowość zostałaby zbesztana!
Polskiej wersji DH - stanowcze NIE!"
Michu! zgadzam sie z Toba w 100% ! juz widze oczami wyobrazni to zenade! Brrr! Nie blagam nie robcie DH pl !
nigdy w życiu! było by tak jak z brzydula i innymi polskimi serialikami !!!!!!!barbarzyństwo
zgadzam się! polska wersja stanowczo nie! właśnie ci aktorzy mają swój urok. gdyby ich zastąpiono polskimi serial by stracił bardzo bardzo dużo na wartości i pewnie nie dało by go się nawet oglądać!!!
na pewno byłoby to jakimś totalnym koszmarem, ale odwołując się do propozycji autorki tematu... to Danuta Stenka w roli Susan byłaby genialna. Pani Stenka świetnie odnajduje się w rolach desperatek po 30-tce. Pozdrawiam
Ja chcialam powiedziec ze tez jestem calkowicie przeciwna robieniu polskiej wersji, a temat nie byl zalozony zebyscie mogli wpisywac ze nie chcecie polskiej wersji tylko chodzilo mi o to zeby wychwycic jakies no nie wiem podobienstwa cos charakerystycznego w polskich aktorkach. Cos co moglo by pasowac do oryginalnych DH
Zaznaczam ze temat nie byl poparciem polskiej wersji tylko luznym skojarzeniem
modlę się, aby polska wersja Desperate Housewives NIGDY nie powstała! i nie widzę jakoś NIKOGO z polskich aktorek w roli Bree, Gabrielle, Susan czy Lynn..
Nasz kraj udowadnia, że twórcy polskich seriali potrafią rozwalić każdy zagraniczny patent. Była już żenująca polska wersja "Niani", "Heli w Opałach". Na litość Boską, starczy tego polskiego chłamu! Nawet nie chcę bawić się w dobieranie polskich aktorów, na co dzień wystarczająco dużo czasu przepuszczam przez palce, by jeszcze robić coś tak bezcelowego.
Polska wersja ? Dobry żart przecież w Polsce nie ma aktorek z pazurem. Jedyne w czym te aktoreczki - bo niektórych inaczej nazwać nie można - to mina cierpiętnicy i płakanie z tego czy innego powodu.
ja uwazam ze polska wersja to byłaby profanacja. soryy ale NIKT nie jest w stanie odtworzyc genialnej Gabrielle czy Lynette lub niesfornej Susan. Jedyną opcją jaką MOZE bym zaakceptowal to Danuta Stenka jako Lynette. Mysle ze potrafiłaby ją dobrze zagrac, aczkolwiek to i tak nie ma sensu ;] a Edie mogła by być Doda HAHA. pozdrawiam