PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117736
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

no wlasnie kogo widzielibyscie w rolach
jak dla mnie:

Lynette - Edyta Olszówka
Susan - Danuta Stenka
Bree - Izabela Kuna
Gabrielle - Anna Przybylska
Mike - Paweł Małaszyński
Edie - Magdalena Cielecka

Dawajcie swoje pomysly na bohaterow ktorych juz wymienilam i na innych tez ;];]

ocenił(a) serial na 10
paula_0710

Taki temat już był i to nawet kilka razy. Następnym razem radzę poszukać zamiast zaśmiecać forum.
A co do polskiej wersji mam nadzieję, że nigdy takowa nie powstanie. A porównanie Felicity Huffman do Edyty Olszówki to profanacja...
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
peaceofme

Dalam taki temat poniewaz nie wiedzialam ze juz wczesniej takie byly to po pierwsze a po drugie wiadomo ze nie da sie porownac aktorow ktorzy graja w gotowych.. do polskich i to byla po prostu propozycja z mojej strony a nie porownywanie jej do Felicity Huffman. Wiec jezeli twoim zamiarem bylo krytykowac moje zdanie to wogole trzeba bylo nie wchodzic na ten temat.

ocenił(a) serial na 10
paula_0710

Sorry, nie wiedziałem, że Ciebie NIE WOLNO krytykować.
Zobacz ile Lynette przeszła w życiu: postrzał, rak, utrata dziecka to tylko niektóre z tragedii, które ją spotkały. I pisanie, że Pani Olszówka poradziłaby sobie z zagraniem takiej roli jest obrazą dla Felicity, twórców serialu i jego fanów. No, chyba, ze dobierałaś aktorów na zasadzie podobieństwa zewnętrznego...

ocenił(a) serial na 10
paula_0710

moja odpowiedź (już raz pisana, potem powielana :D )
"nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
polska wersja DH to chyba największy koszmar!
Polacy zabiliby ten serial, jego wyjątkowość zostałaby zbesztana!
Polskiej wersji DH - stanowcze NIE!"

Phoenix21hp

moja odpowiedź (już raz pisana, potem powielana :D )
"nieeeeeeeeeeeeee!!!!!!
polska wersja DH to chyba największy koszmar!
Polacy zabiliby ten serial, jego wyjątkowość zostałaby zbesztana!
Polskiej wersji DH - stanowcze NIE!"

ocenił(a) serial na 10
michu1945

a no ja też mówie NIEEEE! na polską wersje DH

ocenił(a) serial na 10
crazYboY50007

Michu! zgadzam sie z Toba w 100% ! juz widze oczami wyobrazni to zenade! Brrr! Nie blagam nie robcie DH pl !

ocenił(a) serial na 9
wine_bae

nigdy w życiu! było by tak jak z brzydula i innymi polskimi serialikami !!!!!!!barbarzyństwo

ocenił(a) serial na 8
koko_szanel

zgadzam się! polska wersja stanowczo nie! właśnie ci aktorzy mają swój urok. gdyby ich zastąpiono polskimi serial by stracił bardzo bardzo dużo na wartości i pewnie nie dało by go się nawet oglądać!!!

Pchelka93

na pewno byłoby to jakimś totalnym koszmarem, ale odwołując się do propozycji autorki tematu... to Danuta Stenka w roli Susan byłaby genialna. Pani Stenka świetnie odnajduje się w rolach desperatek po 30-tce. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 9
jacekj24

Ja chcialam powiedziec ze tez jestem calkowicie przeciwna robieniu polskiej wersji, a temat nie byl zalozony zebyscie mogli wpisywac ze nie chcecie polskiej wersji tylko chodzilo mi o to zeby wychwycic jakies no nie wiem podobienstwa cos charakerystycznego w polskich aktorkach. Cos co moglo by pasowac do oryginalnych DH
Zaznaczam ze temat nie byl poparciem polskiej wersji tylko luznym skojarzeniem

ocenił(a) serial na 10
paula_0710

modlę się, aby polska wersja Desperate Housewives NIGDY nie powstała! i nie widzę jakoś NIKOGO z polskich aktorek w roli Bree, Gabrielle, Susan czy Lynn..

ocenił(a) serial na 8
paula_0710

Nasz kraj udowadnia, że twórcy polskich seriali potrafią rozwalić każdy zagraniczny patent. Była już żenująca polska wersja "Niani", "Heli w Opałach". Na litość Boską, starczy tego polskiego chłamu! Nawet nie chcę bawić się w dobieranie polskich aktorów, na co dzień wystarczająco dużo czasu przepuszczam przez palce, by jeszcze robić coś tak bezcelowego.

Divine

Polska wersja ? Dobry żart przecież w Polsce nie ma aktorek z pazurem. Jedyne w czym te aktoreczki - bo niektórych inaczej nazwać nie można - to mina cierpiętnicy i płakanie z tego czy innego powodu.

paula_0710

ja uwazam ze polska wersja to byłaby profanacja. soryy ale NIKT nie jest w stanie odtworzyc genialnej Gabrielle czy Lynette lub niesfornej Susan. Jedyną opcją jaką MOZE bym zaakceptowal to Danuta Stenka jako Lynette. Mysle ze potrafiłaby ją dobrze zagrac, aczkolwiek to i tak nie ma sensu ;] a Edie mogła by być Doda HAHA. pozdrawiam