no lwasnie...ale dodaj-kiedy bedzie 5 sezon na polsacie!!!????ja juz chceeee!!!1powiedzcie mi prosze:D
Witam!!!
Na kanale Foxlife już od ... 12 lutego, a na Polsacie to znając życie na pewno od września ...
Pozdrawiam!!!
Ta od wrzesnie, od października :D Ja sobie sciągam 5 serie, nie wytrzymałbym :P
Oni są niedorobieni!, puszczają po jednym sezonie i trzeba czekać rok na następny... Wzięli by puścili wszystkie jak będą mieli dopiero np. w 2012roku jeden za druim a nie że sie czeka i czeka...
Osobiście nie będe już czekał bo pałka sie przegła, będe działał inaczej
sorki Fisher 7 nie ładnie się pochwaliłem jeśli ktoś z was chce linki na darmowy sezon 05 to niech da znać chętnie się podzielę.
witam.czy mógłbyś przesłać linki serialu gotowe na wszystko sezon 5 z lektorem odc.9-14. na adres szczeki@autograf.pl..narazie
Jak się zarejestrujesz na www.wisterial.fora.pl -> napiszesz 20 postów
-> dopuszczą Cie do działu "linki i download" to tam masz wszystko, ale jak chcesz to czekaj....
Sezon 5 od 30 czerwca 2009 w polsacie
Źródło:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Gotowe_na_wszystko#Sezon_pi.C4.85ty
Jakoś nie chce mi się wierzyć, że puszczą nowy sezon akurat wraz z nadejściem wakacji, bo zazwyczaj wtedy są same powtórki.
'btw. nigdy nie wierz wikipedii. (;
jeny ... :/
ale wy jesteście niecierpliwi... w ameryce każdy sezon puszczają co rok, a odcinek co tydzień, dlaczego w Polsce nie mogło by by tak samo? zresztą odstępy czasowe stwarzają wrażenie upływu czasu (to co się zdarzyło w jednym odcinku, działo się tydzień przed wydarzeniami w drugim) jak wszystko się na raz ogląda to słabo...
zresztą dla mnie poczekanie wzmacnia przyjemnośc
normalny sezon ma okolo 23 odcinki, wiec 23 tygodnie leci, wiec jezeli zacznie sie we wrzesniu, to skonczy sie gdzies okolo lipca, a wtedy tylko gdzies miesiac czekania do wrzesnia, czyli do nastepnego sezonu
Ostatnio Polsatowi spadła oglądalność więc liczy że wzrośnie podczas wakacji i być może dla tego zdecydowali że puszczą Gotowe na wszystko05 bo inni będą robić same powtórki!
Moje uznanie dla Mich1945 jesteś dla mnie największym fanem tego serialu.
Na wikipedi jest to różnie podane raz , że 30 czerwca później , że wrzesień/październik .
Ale to proste jeśli Polsat puści Gotowe na Wszystko 30-ego czerwca to będzie je jak zawsze wcześniej reklamować , zapowiadać czyli jakiś miesiąc wcześniej . Tak , że jeśli pojawią się zapowiedzi około 05 – 10 czerwca to na pewno będzie wiadomo , że 30 czerwiec to data 1-go odcinka sezonu 5-ego . Jeśli nie będzie reklamować ani zapowiadać to Gotowe na Wszystko będzie jesienią . Także przekonamy się niedługo , bo już prawie połowa maja .
Oglądam ten serial odkąd leci u nas w Polsce i nawet nie zwróciłem uwagi że jest forum Polskie poświęcone G.N.W ,dzięki Michu na pewno tam się pokarze:)
Witam!!!
Dzisiejszy "Tele Tydzień" odpowiada na pytanie jednego z czytelników, że Polsat pokaże piąty sezon "Gotowych na wszystko" od ... września!!! Zaskoczenia brak, nie ma co marzyć o końcu czerwca.
Pozdrawiam!!!
Potwierdzam informacje „koziorożec3” iż Gotowe na Wszystko ukażą się jesienią w Polsacie .
Kupiłem dzisiaj Tele Tydzień , oto informacje :
Piąte „Gotowe na wszystko „
Za waszym pośrednictwem chciałbym się zapytać Polsatu , czy i – jeśli
tak – to kiedy , będziemy mogli oglądać piątą serię „Gotowych na wszystko „ ?
Wiem , że teraz jest emitowana na kanale Fox Life , ale nie każdy ma do niego dostęp .
CZYTELNICZKA
Piąta seria „ Gotowych na wszystko „ pojawi się w Polsacie już we wrześniu .
OD REDAKCJI