Jak myślicie co sie stało z jej byłym mężem (ojcem Dylan)?
Co Katherine ukruwa w zakazanym i zamkniętym pokoju swego starego domu?
Dlaczego Dylan nie pamięta Julie skoro Julie pamięta Dylan?
Jaka jest tajemnica rodziny Mayfair'ów?
Czy Katherine wygra rywalizację na polu perfekcji z Bree Hodge?
To będzie brutalne, co napiszę, ale tajemnica jaką wymyśliłem pasuje do mrocznego klimatu promo i ognistego plakatu "Gotowych Na Wszystko 4"...
Co stało się z byłym mężem Katherine??? Otóż myślę, że... go zamordowała!!! Co z zamkniętym pokojem??? Katherine ma traumatyczne wspomnienia sprzed 12 lat... tzn. wydaje mi się, że w tej sypialni nakryła jak jej były mąż wykorzystuje seksualnie ich 5-letnia córeczkę (Dylan) i po tym zastrzeliła go, ale w ataku furii i ogólnej utraty panowania nad sobą zastrzeliła też swoją córkę.......................... Wyjechała po tym zdarzeniu po ukryciu ciał i bez pożegnania... Dlaczego Dylan nie pamięta Julie??? Bo to nie jest ta sama Dylan... Katherine wyjechała i adoptowała nowe dziecko... TO JEST TAJEMNICA RODZINY MAYFAIR'ów!!! Przynajmniej moim zdaniem... I jeszcze jedno!!! Nikt nie dorówna Bree , więc nawet Katherine jej nie pokona!!!
Pozdrawiam!!!
Bardzo możliwe. Myślę jednak, że dyskusja na ten temat tylko na podstawie spoilerów przy nieoglądaniu bohaterów w serialu (zadebiutują dopiero 30.09) mija się z celem, bo to, co o nich wiemy, może się okazać prawdą, półprawdą lub bzdurą.
Wiem, że jestem niecierpliwy. Nie jest to moją zaletą. Ale ta teoria koziorożca3 mi się bardzo spodobała.
Po obejrzeniu odcinka 4x01 coraz bardziej zaczynam wierzyć w powodzenie moich wcześniejszych przypuszczeń!!! Na koniec odcinka Julie stwierdza, że Dylan na pewno nie jest ta samą dziewczyną, którą znała 12 lat temu, a Katherine wraz z Adamem zamykają tajemniczy pokój, w którym razem wspominali wydarzenia sprzed 12 lat (oczywiście nie zdradzając tajemnicy)... Ciekawość moja rośnie i już czekam na odc. 4x02!!!
Pozdrawiam!!!