Witajcie !!! Mam pytanko czy nie orientuje się ktoś , kiedy Imperial planuje wydać 4 sezon przygód Desperatek . Z tego co wiem za granicą takowy sezon juz sie ukazał . Przypuszczam że najprawdopodniej będzie to po skończeniu emisji na polsacie , ale może ktoś z was ma inne informacje . Z przyjemnością przypomniałbym sobie jeszcze np. sceny z tornadem lub zakończenie które jest moim zdaniem bardzo dobre . Ciekawi mnie jeszcze czy przewidziane są jakieś dodatki w tym wydawnictwie ?
HEJ!
Ja kiedyś na początku grudnia napisałem do Imperial-Cinepix e-mail z zapytaniem, kiedy ukaże się premiera 4 sezonu Gotowych na wszystko w Polsce i bardzo szybko, chyba na drugi dzień, mi odpisali, że takowa premiera zaplanowana jest na I kwartał 2009 roku... A jak sprawdziłem, to w zapowiedziach na luty jeszcze nie ma (odcinek 4x17 Free będzie 5 lutego na Polsacie), więc wydaje mi się, że już na początku marca Desperatki powinny stać na półkach xD
Tak jak przypuszczałem , kolejny sezon i kolejny plan wydania go po emisji polsatowskiej . Mam chociaż nadzieję że ukażą się w nim dodatki - oczywiście tłumaczone bo z tym u Imperialu bywa różnie . Jeszcze raz dzięki
to bardzo fajnie, tylko troche się dziwie że dwugodzinne zakończenie (pół godziny reklamy) podzielili na odrębne dwa, zamiast wyemitować razem. to było złe ze strony polsatu :D
HEJ!!!
Premiera 4 sezonu "Desperate Housewives" na DVD już 17 marca 2009 (wtorek) xD