PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 118182
7,1 18 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Witajcie !!! Mam pytanko czy nie orientuje się ktoś , kiedy Imperial planuje wydać 4 sezon przygód Desperatek . Z tego co wiem za granicą takowy sezon juz sie ukazał . Przypuszczam że najprawdopodniej będzie to po skończeniu emisji na polsacie , ale może ktoś z was ma inne informacje . Z przyjemnością przypomniałbym sobie jeszcze np. sceny z tornadem lub zakończenie które jest moim zdaniem bardzo dobre . Ciekawi mnie jeszcze czy przewidziane są jakieś dodatki w tym wydawnictwie ?

ocenił(a) serial na 10
Alexanderrr

HEJ!

Ja kiedyś na początku grudnia napisałem do Imperial-Cinepix e-mail z zapytaniem, kiedy ukaże się premiera 4 sezonu Gotowych na wszystko w Polsce i bardzo szybko, chyba na drugi dzień, mi odpisali, że takowa premiera zaplanowana jest na I kwartał 2009 roku... A jak sprawdziłem, to w zapowiedziach na luty jeszcze nie ma (odcinek 4x17 Free będzie 5 lutego na Polsacie), więc wydaje mi się, że już na początku marca Desperatki powinny stać na półkach xD

ocenił(a) serial na 10
dawcio930

Tak jak przypuszczałem , kolejny sezon i kolejny plan wydania go po emisji polsatowskiej . Mam chociaż nadzieję że ukażą się w nim dodatki - oczywiście tłumaczone bo z tym u Imperialu bywa różnie . Jeszcze raz dzięki

ocenił(a) serial na 10
Alexanderrr

to bardzo fajnie, tylko troche się dziwie że dwugodzinne zakończenie (pół godziny reklamy) podzielili na odrębne dwa, zamiast wyemitować razem. to było złe ze strony polsatu :D

ocenił(a) serial na 10
Alexanderrr

HEJ!!!

Premiera 4 sezonu "Desperate Housewives" na DVD już 17 marca 2009 (wtorek) xD

ocenił(a) serial na 10
dawcio930

No i mamy dodatki ... Oby tak dalej !
Widzę że Imperial wziął sobie poważnie do serducha ataki widzów odnośnie dodatków