Oglądając siódmy sezon czuję, że albo scenarzyści zafundowali nam kilka nielogiczności,
albo już sam się pogubiłem/ mam kilka pytań:
1) Co z Andrew? Czy pójdzie do więzienia? Co z jego narzeczonym z piątego sezonu?
2) Co z July? Wróciła w szóstym sezonie i nagle się zmyła.
3) Czy wie ktoś może kiedy wróci Kyla? Świetnie byłoby ją znowu zobaczyć
1) Co z Andrew? Czy pójdzie do więzienia? Co z jego narzeczonym z piątego sezonu?
Pojawił się w odcinku 2. Chyba nie pójdzie do więzienia, bo Gabi nie powie Carlosowi o tym, że Andrew jest sprawcą wypadku. Co do narzeczonego nie wiem. Może w kolejnych odcinkach się wyjaśni.
2) Co z July? Wróciła w szóstym sezonie i nagle się zmyła.
Chyba wyjechała do tego miejsca gdzie studiowała /studiuje.
3) Czy wie ktoś może kiedy wróci Kyla? Świetnie byłoby ją znowu zobaczyć
Wyjechała do dziadków. W sumie tez myślę, że fajnie gdyby wróciła. Ciekawa z niej postać :)
Ad.1 Andrew nie pójdzie do wiezienia bo Gabi nie zamierza nic z tym robić tym bardziej powiedzieć Carlosowi bo jak to uznała cytuje " Andrew będzie martwy a Carlos za zabójstwo pójdzie do więzienia . " Andrew nadal jest i mieszka ze swym narzeczonym tak mi się wydaje ale scenarzyści w bardzo dziwny sposób zakończyli ich wątek mam nadzieję iż jeszcze go ujrzymy :)
Ad. 2 Julie wróciła do miejsca , w którym studiuje "kelnerstwo"
Ad. 3 Kayla wyjechała do dziadków , jedynie Tom miał ją odwiedzać ale po raz kolejny w fatalny sposób watek został zakończony . Bardzo bym chciała aby Kayla wróciła w końcu byłaby już dorosła i mogłaby niezłe namieszać na nowo. Kiedy się o niej dowiadujemy ma 12 lat wiec wnioskuje , że teraz byłaby po 20stce.
Julie powiedziała w odcinku 6x12, że wyjedzie do kuzynostwa. Nie wiem tylko czy na zachodnie, czy na wschodnie wybrzeże. Jak wy oglądacie?
Narzeczonym Andrew jest nadal Alex Cominis, bo Bree wspomniała go przy okazji odcinka 6x16, gdzie wyszedł romans jej syna z Tadem.
Kayla jeśli wróci, to będzie mieć (w pierwszej połowie siódmego sezonu) 20 lat. Spodziewajcie się wiec ewentualnego powrotu z chłopakiem, ciążą lub dzieckiem.
Przepraszamy Micha że oglądamy byle jak ten serial. To się nie powtórzy.
A wracając do rzeczy to świetnie byłony gdyby Kyla powróciła. Wątpię by była słodką i miłą. Mogłaby nieźle namieszać poza tym ciekawi mnie jak mogłaby teraz wyglądać. Aktorka, która świetnie by pasowała do tej roli to Megan Fox.
Ale chciałbym by wróciła jeszcze jedna postać- Art (chyba tak się nazywał), którego Lynette podejrzewała w 3 sezonie o pedofilię. Pamiętam że jego poźegnanie z Lynette było jedną z najmocniejszych i najgłębszych scen w całym serialu. Mogło być interesująco.
O nie tylko nie Megan! Za dużo jej wszędzie i jakoś mi nie pasuje do tego grona prawdziwie dobrych aktorów.
Ale gdyby Kyla wróciła to bankowo z hukiem :)
Też nie przepadam za Megan Fox, ale wydaje mi się, że nadawała by się do tej roli z dwóch powodów:
a) jest podobna do małej Kayli- to samo spojrzenie
b) wydaje mi się że udźwignęła by taką rolę. Przecież to nie Hamlet a w GnW grało już kilka aktorów o dość marnej reputacji a wyszli nawet przyzwoicie (choćby ostatnio Brian Austin Green)
Paulos84. Nie przepraszaj mnie, bo tego nie żądam. Wkurza mnie tylko takie coś, "odpowiem, pomimo, że nie wiem".
Chyba troszkę zbyt poważnie bierzesz do serca ten serial i wszelkie sprawy z nim związane. ;) złość piękności szkodzi.
Julie powiedziała w odcinku 6x12, że wyjedzie do kuzynostwa na wschód, DOPÓKI nie zostanie schwytany "Dusiciel z Fairview". Tylko tyle powiedziała. (info sprawdzone)
Narzeczonym Andrew jest nadal Alex Cominis, bo Bree wspomniała go przy okazji odcinka 6x16, gdzie wyszedł romans jej syna z Tadem.
Kayla jeśli wróci, to będzie mieć (w pierwszej połowie siódmego sezonu) 20 lat. Spodziewajcie się wiec ewentualnego powrotu z chłopakiem, ciążą lub dzieckiem.
ach, megan fox ;D
zarąbiście by pasowała, tylko bałbym się jej zbyt słabych umiejętności aktorskich, ale jakby dała rade to byłoby bosko ;)
boze Megan Fox, czemu nie odrazu Paris Hilton ? jej drewniane aktorstwo do tego serialu absolutnie nie pasuje!
aktorki, ktore pasowaly by wygladem i aktorstwem byly by np.
Emma Roberts, Emma Stone, Emma Watson, Madison Riley, Brittany Robertson lub juz nawet troche starsza Evan Rachel Wood
przestańcie się denerwować ;D mnie to co pisze michu1945 np. nie rusza bo odpowiadam zgodnie z tym jak jest :) zreszta kazdy ma swoje zdanie i ma prawo je tu wygłaszać :)
Nie przesadzajmy. Nie jestem wielbicielem Megan Fox, ale wiem że sobie by poradziła. GnW to dobry serial, ale nie powiedziałbym że wymaga zdolności na poziomie laureata Oscara. Z resztą nie zapominajmy że na przykład Marcia Cross zanim zagrała w GnW też nie nie cieszyła się dobrą passą i sławą. Postrzegana była jako aktoreczka telewizyjna i kojarzona głównie z tandetnym tasiemcem "Melrose Place". Longoria też nie jest jakąś wielką aktorką o czym świadczą zjechane przez krytyków jej występy w filmach kinowych. Panuje moda by jeżdzić po całości po Megan Fox choć jej zdolności aktorskie nie są wcale mniejsze niż połowy z wymienionych przez ciebie aktorek. Z resztą w jakim filmie niby mogła ona wykazać się zdolnościami- w "Transformersach"? Czy tam można dobrze albo źle zagrać? Nie sądzę że jest wielką aktorką i mam plakaty z jej podobizną na ścianie. Po prostu wierzę że dzięki swoim walorom (chodzi mi głównie o spojrzenie i wrednawy wyraz twarzy:) świetnie mogłaby wcielić się w złą i przesiąkniętą złem Kaylę.
świetnie mogłaby wcielić się w złą i przesiąkniętą złem Kaylę.
POPRAWKA:
w wredną i przesiąkniętą złem Kaylę (oczywiście)
sorrki, ale z tego co pamietam to Kyla miala jasna karnacje i jasne wlosy, Megan juz z samego wygladu nie pasuje. na dodatek aktorki typu Emma Roberts i Emma Watson lub teraz nawet Emma Stone sa o wiele bardziej szanowane przez publicznosc i umietnosci, ogladalem 3 filmy z Fox i jestem przekonany, ze ona do filmow brana jest tylko i wylacznie przez wyglad i tyle!
Kayla miała ciemny kolor włosów. Nie do końca była szatynką- coś blisko bardzo ciemnego brązu. Jeśli chodzi o karnację to może wyjątkowo dobrze opalona nie była ale do bladej jej zdecydowanie daleko. Jeśli chodzi o chociażby Emmę Stone to byłbym daleki od stwierdzenia że jest wyjątkowo dobrą i szanowaną aktorką. Oprócz mega chrypy nie zauważyłem żeby czymś wielkim się wyrózniła.
Dodając jeszcze do poprzedniego postu:
Nie twierdzę absolutnie że Stone, Roberts czy jakakolwiek inna aktorka wymieniona przez ciebie nie nadawałaby się do roli Kayli. Tego nie wiem. Ale stwierdzenie że z góry poradzą sobie lepiej niż Fox jest według mnie osądem trochę niesprawiedliwym
Fox nie miala ani jednego dobrego filmu na koncie, Stone juz teraz ma Easy A, film ktory jest uwielbiany na calym swiecie. Emma Roberts juz grala z wielkimi gwiazdami (nie przypominam, ze jest bratanica lub siostrzenica Julii Roberts) Roberts ma wielkie uszanowanie aktorskie na tak mloda dziewczyna, byla rewelacyjna w Lymelife i ma duzo projektow przed soba. nie oszukujmy sie, ale Fox ma na calym swiecie tylko i wylacznie uszanowanie za wyglad, zaden powazny krytyk filmowy nie stwierdzi, ze ma talent aktorski.