PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117746
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Ten serial jest cudowny mogę go oglądać 24h/7 dni w tygodniu :) wiem że dużo osób krytykuje ten serial z powodu dużej liczby sezonów i wkruszania się tej cudownej intrygi która była nam zawsze obecna ale wydaje mi się że serial przez te 7 sezonów niczego nie tracił :P może są wplatane wątki które nas nie interesują i uważamy je za bezsensowne ale ja to widzę całkiem inaczej :) W serialu jest tak ogromna ilość intryg, zagadek, nie rozwiązanych tajemnic, sekretów że myślę że każdy z nas znajdzie coś dla siebie. To dzięki temu uważam że serial jest cudowny bo każdy z nas może coś w nim znaleźć dla siebie ponieważ jest rozbudowany na wielu płaszczyznach :) jednym sie coś spodoba innym nie taka jest kolej rzeczy :) Reasumując ^^ zakochałem się bez pamięci w tym serialu jestem zachwycony, jest to mój ulubiony serial :) dla mnie może mieć nawet z 7000 tys. odc jak moda na sukces :) Ponieważ posiada niezwykła obsadę oraz klimat z którym nie chce się rozstawać.

ocenił(a) serial na 9
Gagee

Serial również posiada niezwykłą dozę humoru która jest wyjątkowa i nie powtarzalna, zbrodnie i kłamstwa które wracają do naszych bohaterów jak bumerang, każdy z nich ponosi zasłużoną kare za swoje czyny, przemianę bohaterów, każda z ich podjętych decyzji ma ogromny wpływ na ich życie, morał pod koniec każdego odcinka który zwraca nam uwagę na rzeczy na które normalnie byś my nie zwrócili uwagi, skłania on nas również do refleksji bynajmniej mnie , bardzo wiele można wyciągnąć z tego serialu dlatego moim zdaniem jest wspaniały :)

Gagee

Zgadzam sie w 100% !
Śmieszy,wzrusza i uczy ;)
A na koniec leci zawsze taka cudnowna melodia,gdy narrator opowiada.
i to jest super ,bo zawsze chce mi sie ryczeć. Śliczne!