Zaczynają wydawać kolekcję DH w kioskach. Wyjdą 2 pierwsze sezony. Ukazała się już pierwsza płyta z 3 odcinkami w cenie 9,98 zł. Nie cieszcie się jednak, bo niestety dalej nie będzie już tak pięknie.Kolejne tomy będą kosztować 19,98 zł, a będzie ich jeszcze 22. To w sumie daje prawie 450 zł za wszystkie 23 tomy (dwa sezony). W prenumeracie jest dużo taniej, bo ok. 250 zł. Skąd tak wielka różnica?
Najlepsze w tym wszystkim jest to, że oryginalne wydanie sklepowe kosztuje ok. 120-130 zł za jeden sezon! A więc o połowę taniej niż edycja w kiosku (mniej więcej tyle co w prenumeracie). Słowem: naciąganie naiwnych.
Kiedy to wyszło?xP Z jakąś gazetą? ;P
To prawda, że to naciąganie...ale np. ja jakoś nie mogę się zabrać do zakupu całego sezonu w empiku - a co dopiero 3/4...nawet jeśli miałbym kasę...to nadal nie mam DH u siebie w domu...kiedyś kupiłem PB - ale tylko jedną płytę...xD Ale z DH to już co innego - może bym kupił parę płytek, a co... :)
Ma się to ukazywać pod patronatem pisma "Viva!", ale nie wiem czy razem z gazetą, czy jako oddzielna kolekcja (raczej drugie). A pierwszą płytę kupiłem z pisemkiem "Vita".
w vivie też będzie... A ja się zastanawiam czy nie kupować GNW w tej kolekcji. Bardzo chciałbym mieć serial u siebie w domu a nie stać mnie aby wydać jednorazowo 100 złotych za box w empiku... Co mi doradzacie???