Główny twórca oficjalnie potwierdził, że kończy z "Gotowymi na wszystko", już odcinków nie będzie, ale nie martwcie się koniec będzie po 7 sezonie ;)
Nie powiedział, że kończy. Podpisał umowę na 7 sezonów. Gdyby mówiła o większej ilości serii to by napisał więcej odcinków. To nie zależy od niego. Poza tym to dobrze, że będzie 7 sezonów bo dalsze odcinki mogłyby być gorsze. Ile można pisać tak świetnych odcinków? DH na razie takich nie mają ale mogły by mieć gdyby powstał np. 10 sezon;-)Trzeba będzie kiedyś się z nimi pożegnać;-(
"Gotowe na wszystko ostatecznie znikną z ekranów po 7. sezonie. - Chcę odejść w chwale i zakończyć serial w momencie największej popularności - mówi twórca serialu, Marc Cherry"
Uwielbiam pracować z moimi aktorkami, ale myśl o tym, że ktoś inny miałby przejąć po mnie obowiązki producenta, sprawia mi przykrość. Chcemy się pożegnać, dopóki widzowie jeszcze czują do nas sympatię. Oczywiście to może być tylko szatański podstęp, który miałby na celu wynegocjowanie dla mnie większego honorarium za serię ósmą, kto wie? - powiedział Cherry. Źródło:onet.pl
On February 20, 2007, Variety Magazine revealed that Marc Cherry and the ABC Studios had signed “an eight-figure overall pact”, ensuring Cherry’s commitment to the show until May 2011, the end of the series’ projected seventh season.
Źródło:wikipedia.com