PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117559
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Kto zginie?

ocenił(a) serial na 9

W sieci pojawiła się informacja, że przed końcem ostatniego sezonu zginie jedna z 4 głównych bohaterek. Jak myślicie, która?

ocenił(a) serial na 9
szeherezada_krk

jeśli już miałaby któraś zginąć,to myślę,że to będzie Bree ...

szeherezada_krk

Też sądzę, że to Bree ale nie wiem czy się tego dowiem z powodu A.C.T.A.

Precz z A.C.T.A. w Polsce!!!!

michu1945

http://film.onet.pl/wiadomosci/smierc-w-gotowych-na-wszystko,1,5007745,wiadomosc .html -
Jest napisane "Producent Bob Daily już w sierpniu ubiegłego roku wyjawił, że scenarzyści rozważają uśmiercenie jednego z bohaterów, jednak kategorycznie wykluczył możliwość przedwczesnej eliminacji jednej z kluczowych postaci, czyli Susan (Teri Hatcher), Bree (Marcia Cross), Gabrielle (Eva Longoria), czy Lynette (Felicity Huffman)." Czyli nie Bree, ani nie żadna inna z głównych bohaterek. Karen też to kiedys obiecano, więc skupmy się na facetach.

martoslaw

Apropo twojego ostatniego zdania:
http://gotowenawszystko.blox.pl/2012/01/Karen-McCluskey-info.html

michu1945

No cóż.. Karen młoda nie jest, więc nie będzie to wielkie zaskoczenie. Jeśli scenarzyści chcieliby zrzucić bombę to uśmierciliby kogoś mniej oczekiwanego ;) Tylko to ma się wyjasnic dopiero na wiosnę :/

martoslaw

Ta. Dowiemy się dopiero na wiosnę.

ocenił(a) serial na 8
michu1945

wydaje mi sie, ze bedzie to jeden z panow, lub Renee lub wlasnie Karen, poniewaz juz w sieci potwierdzono, iz Karen ponownie zachoruje na raka pluc...

ocenił(a) serial na 8
M_Weaver

Wolę dowiedzieć się tego nieświadomie!
Moi drodzy fanatycy "GnW" pomóżcie biednej koleżance, jak możecie i podpowiedzcie, gdzie moge obejrzeć odcinki z poprzednich sezonów? Utknęłam na 2 sezonie 8 odcinka, akurat przezabawne A.C.T.A musiało "zaatakować" megaupload, viedoob i inne. Przeleciałam tylko 8 sezon bez świadomości ile mnie już ominęło. Zna ktoś jakiś portal, gdzie udało się, już wgrać na nowo odcinki?

anetek

chomikuj(kropka)pl
Wystarczy jak wpiszesz "Desperate housewives 2x(numer odcinka)" lub "gotowe na wszystko 2x(numer odcinka)"

http://gotowenawszystko.blox.pl/2012/01/Odpowiadam-na-pytanie.html

ocenił(a) serial na 9
anetek

na zalukaju jest bez limitow, wystaczy chyba zalozyc konto. wszystko za free, odcinki jak do tej pory wszystkie spoko dzialaja - ladnie sie laduje.
sa rowniez na ii tv KROPKA info, jednak nie wszystkie i duzo wolniej sie laduja wiec polecam zalukac na zalOOkaj

anetek

na youtubie masz chyba 5 sezonow jak nie wiecej, tez tam ogladam te poczatkowe

szeherezada_krk

Myśle że zginie Lynette :P

szeherezada_krk

Pięknym zakończeniem DH byłoby, gdyby Bree zginęła i wszyscy przyjechaliby na Jej pogrzeb. Bardzo lubię Bree, dlatego uważam, że taki odcinek byłby wzruszający. (płakałabym na 100%) Zakończenie w pięknym stylu.
Serial rozpoczął się pogrzebem i tak też mógłby się skończyć.

SatineNic

Zgadzam się. Może nie akurat z wyborem Bree do uśmiercenia ale z tym: "Serial rozpoczął się pogrzebem i tak też mógłby się skończyć."

michu1945

Karen miała raka? Pamiętam, że w którymś sezonie podejrzewano u niej chorobę, ale okazało się, że jednak jest zdrowa i wyprawiła wtedy imprezę. Chyba że coś mi się pomieszało.

gigus25

Dobrze pamiętasz.
Sezon 6 odcinek 16: zdiagnozowano raka u Karen.
Sezon 6 odcinek 18: Karen przeszła operację i pozbyła się raka. Dlatego Roy urządził wieczorem przyjęcie w domu Karen.

michu1945

Ok, dzięki za odpowiedź.

ocenił(a) serial na 8
szeherezada_krk

Oby Susan. Nie trawie suki od pierwszego sezonu, najglupsza bohaterka wszech czasow.

avalan666

zgadzam się. ciepła klucha...

ocenił(a) serial na 9
avalan666

Ja tez mam taką nadzieję. I trudno się nie zgodzic z tym, że to niezwykle beznadziejna bohaterka.

szeherezada_krk

A ja np. lubię Susan. Więc się nie zgadzam.

szeherezada_krk

Zresztą.. Każdy kogos tam lubi mniej/bardziej i nie ma sensu dowodzić kto jest lepszy. Kwestia gustu.

ocenił(a) serial na 9
martoslaw

Pewnie, że to rzecz gustu. To tylko serial, więc każdy może po cichu liczyć, że zginie postać, którą lubi najmniej lub widzi w roli nieboszczyka z innych względów. Wszyscy trzymamy kciuki za swoich ulubieńców.

szeherezada_krk

To ja trzymam za Susan i Bree. Jak zginie Gabi lub Lynette będę mniej płakać ;)

ocenił(a) serial na 9
martoslaw

To mamy dokładnie odwrotnie:)

szeherezada_krk

Czyżby Bree miała umrzeć?
http://gotowenawszystko.blox.pl/2012/02/Odcinek-8x17-przewidywania.html

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Przeglądając facebooka Evy Longori natknęłam się na zdjęcie Evy I Felicyty z planu.
Bohaterki ubrane są na czarno i na cmentarzu w towarzystwie innych ludzi
Czytając wasze wypowiedzi zaczęłam sobie wszystko łączyć i czyżby Eva Longoria nieumyślnie podałam nam spojler?

Jeśli to zdjęcie z pogrzebu a jestem tego na 100 % pewna ! wychodzi na to ze ani Gaby ani Lynette nie zginie.
Więc jeśli ma być to główna bohaterka obstawiam osobiście Reene . W końcu jest teraz jedna z głównych postaci i mimo iż lubię jej postać chciałabym zęby to ona była tą główna zabita postacią bo jeśli zginie Bree badz Susan będę zawiedziona ( opieram sie na tym iz Lynette i Gaby uczestniczą w pogrzebie )

http://www.whosay.com/EvaLongoria/photos/124819

(zdjęcie dodane wczoraj )

angelciaa

No ale z drugiej strony Bob Daily zapowiadał, że czwórka głównych bohaterek będzie nietknięta.

*wkurza się bo nie może znaleźć linku do informacji*

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Więc Reene by pasowała ewentualnie któryś z mężów + Ben.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

http://film.onet.pl/wiadomosci/smierc-w-gotowych-na-wszystko,1,5007745,wiadomosc .html

Producent Bob Daily już w sierpniu ubiegłego roku wyjawił, że scenarzyści rozważają uśmiercenie jednego z bohaterów, jednak kategorycznie wykluczył możliwość przedwczesnej eliminacji jednej z kluczowych postaci, czyli Susan (Teri Hatcher), Bree (Marcia Cross), Gabrielle (Eva Longoria), czy Lynette (Felicity Huffman).

szeherezada_krk

No to, PRZEPRASZAM ZA WYRAŻENIE, bomba j**ła!
Poniżej macie soczyste info kto zginie, kto zostanie aresztowany, kto wysłał list i szanse na połączenie pewnej pary:
http://forums.televisionwithoutpity.com/index.php?showtopic=3141018&st=1035

Zaznaczcie pola na czarno. Wymagana dobra znajomość angielskiego.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

O ŻESZ K.............. !
Michu to pewniak ?

ocenił(a) serial na 10
angelciaa

Nienawidze sposobu w jaki to wszystko sie skonczy !
Stanowczo NIE NIE NIE !
chyba wiadomo dlaczego ta osoba wysyłała list policji - zemsta za romans i odrzucenie na rzecz młodszego
stanowczo nie dlaczego Ona ma beknąć za Carlosa - to jego wina !
I wdowa po raz drugi ? dajcie spokój , tej parze należny sie po tym wszystkim Happy End - osobiście uważam ze im najbardziej po tyłku dowalili producenci - mroczna przeszłość , śpiączka , amnezja , spotykanie sie z przyjaciolka I , ślub , rozwód, ślub , spotykanie się z przyjaciółką II , obsesja na jego punkcie.
Chyba bo raz pierwszy mam w d*** gotowe ...

ocenił(a) serial na 9
angelciaa

;(;(;( tylko nie ON!!!

angelciaa

To tylko forum amerykańskie o serialach. Nie ma bezpośredniego linku do przytoczonej tam informacji. Dlatego sam nie wiem.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Oby to wszystko okazało się nieprawdą.
Mimo iż to wszystko trzyma się kupy i jest uzasadnione.

angelciaa

Prawdą, nieprawdą...

KTOŚ ZGINĄĆ MUSI i to jest najgorsze.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Ale to ostatni sezon, więc nie tragizujmy jak po śmierci Edie...

Koziorozec3

Wybacz przyjacielu, ale reakcji fanów nie możemy przewidzieć.

szeherezada_krk

Nie będzie pogrzebu ani Gabi, ani Lynette ani Renee. Przynajmniej na razie bo to nie finał serialu:
http://img834.imageshack.us/img834/7578/sadasdasdasds.jpg

michu1945

jejku oby to była nie prawda ; / mi się zdaje ze reene zginie albo ben moze ten koles co dal pozyczke benowi zabije któreś z nich

virginia_virgi

virginia_virgi. Zaprezentowałem Ci foto z planu, że Renee nie zginie bo Vanessa uśmiecha się razem z Felicity i Evą w strojach pogrzebowych a ty jeszcze twierdzisz "mi się zdaje ze reene zginie"? NO LUDZIE!

Może Ci chodzić równie dobrze o śmierć którejś z pań w finale sezonu i serialu... Jeśli tak to wybacz.

szeherezada_krk

to w końcu Mike zginie czy nie?

SatineNic

Męska główna postać. Tyle Ci powiem ale wiem o wiele więcej.

michu1945

ja myślałam że ktoś zginie w finałowym odcinku a nie jakoś teraz . ; )
męska też mi się obiło o uczy ze to ma być Mike mam nadzieje ze nie ;

virginia_virgi

Finałowy odcinek to zupełnie inna sprawa. Tam to mogą wybić pół obsady skoro nie powstanie film kinowy.

michu1945

a jeszcze mnie jedno zastanawia moze juz bylo powiedziane na forum moze nie skoro to orson wysylal do bree listy to czy on tez potrącił chucka? czytalam ze bree ma tez pojsc do aresztu czy orspon ją wyda? zemści się za to że on był w więzieniu i ze go zdradzala?

ocenił(a) serial na 10
virginia_virgi

Tak , według spojlerów , które były już przetoczone na forum DH , Orson wyśle list na policje z nowymyi dowowadmi w sprawie smierci Alejandra oraz z aktualnym jego miejscem pochówku.
Wtedy policja aresztuje Bree.
Też mam taką teorię , że Orson za wszelką cenę chciał odzyskać Bree lecz albo była z Keithem albo Chuckiem.
Następnie jego miłość przerodziła się w obsesje - stąd obserwowanie jej z samochodu. Podczas jego obserwacji czekał aż będzie podstępem mógł "wkraść" się w jej życie. Uzyskał dostęp poprzez zabójstwo Alejandra i wysłanie listu z pogróżka. Może być iż zobaczył jak Chuck staje się zbyt wrogi wobec Bree i nie chciał pozwolić , żeby skrzywdził jego ukochaną. Wtedy go potrącił i napisał list "nie ma za co ". Następnie dodatkowo zobaczył jak traci przyjaciółki i stacza się na dno - wiedział , że teraz jest najlepszy moment żeby się do niej zbliżyć i być jedyną ważna osobą w jej życiu. Ona za to będzie mu wdzięczna i będzie darzyć go bezwarunkowa miłością. Jednak nie przewidział ze Gaby , Lynette oraz Susan zapragną z nią rozejmu. Wtedy uświadomił sobie , że Bree również chce odzyskać przyjaciółki i znów spadnie na dalszy plan. W końcu kiedy Susan "wygadała" się ze to Orson potrącił Mika , Bree wyrzuciła go z domu a jako jedyną formę przeprosin uznała jego oddanie się w ręce policji. Może miał podświadomie żal do swej żony , że przyjaźń do Susan była dla niej ważniejsza niż on. Dlatego teraz w ramach zemsty postanowił wysłać ją do więzienia.

angelciaa

no tas teoria jest najbardziej prawdopodobna ; ))

a jest mowa o śmierci z jakiegoś z bohaterów może to właśnie Orson umrze .
może się zabiję bo nie wytrzyma tego że wsadził ukochaną za kratki ; D

virginia_virgi

Tylko to byłoby dziwne - najpierw się mści, ma "plan doskonały", wszystko się układa po jego myśli i Bree idzie za kratki, a potem nagle go coś ruszy i się zabije? Może jednak zginie, ale w inny sposób. Może ktoś go zabije.. Niemniej ta teoria o obsesji Orsona opisana przez angelciee wydaje się być bardzo prawdopodobna, jak i jego śmierć. W końcu ma zginąć ktoś ze stałej obsady. Orson jest z nami od 3 sezonu.