PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117559
7,1 19 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Kto zginie?

ocenił(a) serial na 9

W sieci pojawiła się informacja, że przed końcem ostatniego sezonu zginie jedna z 4 głównych bohaterek. Jak myślicie, która?

martoslaw

Z czego nie było go przez półtorej sezonu (cały siódmy i pierwsza połowa ósmego) co raczej, DLA MNIE, go wyklucza ze stałej/regularnej obsady.

michu1945

Orsona nie było cały siódmy sezon? Gdy Bree była z Keithem to Orson się pojawił - chciał wrócić, zostawił swoją rehabilitantkę i nawet poobrzucał się z Keithem jedzeniem.

martoslaw

To było raz. Gościnny występ to nie członkostwo w stałej obsadzie.

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Jeżeli ma zginąć jakiś mężczyzna, to Ben albo Mike, choć wydaje mi się, że Ben. Jak wiadomo, ma na pieńku z tym facetem od pieniędzy, który być może zacznie szantażować/zastraszać Renee (dając mu czek, on zaczął gadać, jak to pieniądze uszczęśliwiają i gdyby nie one, Ben miałby przesrane + "...and I know, where you live"), a on, chcąc ją ratować, zostanie zabity. Ok, strasznie nawymyślałem, ale to chyba jest w jakimś procencie prawdopodobne, prawda? :D

Co do płci przeciwnej... No cóż, rak Karen powrócił, więc wniosek sam się chyba nasuwa.

PS Orson w sumie mógłby zginąć, jednak ktoś musiałby go zabić, a to nie ma żadnego sensu ;)

Micek09

To spójrz(cie) na to:
http://dh-central.net/gallery/albums/2011/Perso/Felicity/normal_062.jpg

ocenił(a) serial na 10
michu1945

Grr, moja teoria upadła! Ale twierdzę, że to pogrzeb Karen :P

ocenił(a) serial na 10
Micek09

myślę że Mike Delfino. nie wiem czemu ale tak gdzieś czuję.

ocenił(a) serial na 9
matti87

ja też myślę,że Mike...nie trawiłam go w 6 sezonie,ale aż tak źle mu nigdy nie życzyłam :P

ocenił(a) serial na 8
inka83

napewno chodzi o karen skoro ma nawrót choroby

ocenił(a) serial na 10
orianne

Co do Karen wydaję mi się, że to byłoby za bardzo przewidywalne..