PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=140235}

Gotowe na wszystko

Desperate Housewives
2004 - 2012
7,8 118 tys. ocen
7,8 10 1 117729
7,0 21 krytyków
Gotowe na wszystko
powrót do forum serialu Gotowe na wszystko

Losin my mind

ocenił(a) serial na 10

Nowy odcinek już 13 kwietnia!!! Jego tytuł to "Losing my mind" najprawdopodobniej pojawi się w nim kuzyn Susan, Tim który pomoże Mikeowi "podnieść" się po rehabilitacji. Będzie on również żródłem kolejnych retrospekcji na temat Dylan... Tajemnicy Katherin posuwa się do przodu ponieważ na planie ma również zawitać jej...mąż.
Co ta kobieta zrobiła? Mój typ, że zabiła męża spalił się w płomieniach nowychwiadomości:>
................................................................................ ................................................................................ .............za krótki..................................
................................................................................ ................................................................

użytkownik usunięty
Desperate

Prawdopodobne SPOILERY

Mój typ jest następujący - ojciec Dylan był pijany i zrzucił ją ze schodów i dlatego mała miała amnezję. Lekarz zalecił opuszczenie kojarzącego się z traumą miejsca i dlatego wszyscy tak naprędce wyjechali, by uciec przed ojcem Dylan. Katherine miała z nim pewnie jakieś prywatne porachunki. Kwestia Chicago jest już rozstrzygnięta i przyznaje, że zgadłem część dotyczącą oskarżenia o molestowanie, ale nie spodziewałbym się romansu Adama z tą kretynką.

ocenił(a) serial na 10

Zgadzam się, że ten prawdziwy romans był zaskakujący ale ten twó typ taemnicy... nie hoho:P nie mogę się z tobą zgodzić w 100% never:P

użytkownik usunięty
Desperate

No może nie jest to najtrafniejsze, ale mam jeszcze typ, że to nie było zrzucenie ze schodów, ale ciężkie pobicie w tym pokoju na górze, kiedy ojciec Dylan był pijany lub odurzony, wtedy Katherine strzeliła do niego, ale nie trafiła, a on uciekł, ale przyrzekł, że jeszcze je dopadnie.

ocenił(a) serial na 10

A dziura w podłodze?

użytkownik usunięty
Desperate

Po nieudanym strzale Katherine. Mogła np. wycelować w męża, ale ciotka w ostatniej chwili ściągnęła broń w dół i trafiły w podłogę. Nie wiem tylko, czy to by aż miało takie emocjonalne znaczenie dla Katherine. Ale to zawsze jakaś teoria!

ocenił(a) serial na 10

Moim zdaniem w ruch poszła siekiera

użytkownik usunięty
Desperate

Też niewykluczone! To byłoby wyśmienite!

ocenił(a) serial na 10

Z wikipedii angielskiej wynika, że tytuł 11 odcinka zmieniono na ... "Sunday".
Pozdrawiam!!!

ocenił(a) serial na 10
Koziorozec3

wierz wikipedii

użytkownik usunięty
Desperate

Jest to akurat prawda, na imdb też tak napisano.

ocenił(a) serial na 10

Zwracam podupadły honor... W niedzielę 13 kwietnia oglądniemy "Niedzielę"

ocenił(a) serial na 7
Koziorozec3

A mam takie pytanie - ma ktos juz 11 odcinek...? Bo nigdzie nie widzę wiem że juz zrobili zrobili chyba i 12 w kazdym razie jest tytul a ma ktos 11 odcinek??

ocenił(a) serial na 10
Wwerk

W Stanach wyemitują go po raz pierwszy 13-go kwietnia!!! U nas najwcześniej pojawi się dzień później!!! Cierpliwości!!!
Pozdrawiam!!!

użytkownik usunięty
Koziorozec3

Hej, właśnie, mam pytanie - czy waszym zdaniem FoxLife wyemituje planowo, 17 kwietnia, 4x11? Tak by wypadało chronologicznie, ale to byłby dopiero 4 dzień po premierze amerykańskiej. Jak myślicie?

ocenił(a) serial na 10

Nie wyemituje:(
W Świecie Seriali napisane jest: Przerwa w emisji!